tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

 didactica

access ban20

pistofidis ban1

Ανέτοιμη η Βέροια, ηττήθηκε από τη Δόξα Ασσήρου στο πρώτο φιλικό

Με ήττα ξεκίνησε τις φιλικές της υποχρεώσεις  η Βέροια, καθώς ηττήθηκε με σκορ 2-0 από την Δόξα Ασσήρου σε ένα παιχνίδι που φανέρωσε την ανέτοιμη κατάσταση της ομάδας.

Ο προπονητής της Βέροιας, Σταύρος Κωστογλίδης, δεν είχε στη διάθεσή του τον αδειούχο Μπουλάρι και τους τραυματίες Κουτσούκη και Βασιλακάκη, κάτι που επηρέασε την αγωνιστική απόδοση της ομάδας του.

Η πρώτη σημαντική στιγμή του αγώνα σημειώθηκε στο 20', όταν ο Τρικαλόπουλος βγήκε μόνος απέναντι από τον τερματοφύλακα Παπαδόπουλο και με εύστοχο πλασέ άνοιξε το σκορ για τους φιλοξενούμενους.

Λίγα λεπτά αργότερα, ο ίδιος παίκτης βρέθηκε ξανά απέναντι από τον Παπαδόπουλο. Αν και ο τερματοφύλακας της Βέροιας απέκρουσε το πρώτο σουτ, ο Τρικαλόπουλος κατάφερε στο ριμπάουντ να διπλασιάσει τα τέρματα της Δόξας με κοντινό σουτ.

Στο 40', ο Μπάγιος έχασε μεγάλη ευκαιρία για τρίτο γκολ, ενώ στο 45' ο Τρικαλόπουλος είχε ακόμα μια ευκαιρία να σκοράρει, αλλά ο Παπαδόπουλος με εντυπωσιακή επέμβαση κράτησε το 0-2.

Στο δεύτερο ημίχρονο, η Βέροια μπήκε πιο επιθετικά, με τον Πρασσά να αστοχεί από πλάγια θέση στο 51'. Στο 67', ο Ιωάννου προσπάθησε να μειώσει το σκορ με σουτ από πλάγια θέση, όμως ο τερματοφύλακας της Δόξας απομάκρυνε με τα πόδια σε κόρνερ. Στο 72', το δυνατό συρτό σουτ του Μιχαηλίδη κατέληξε στην αγκαλιά του αντιπάλου πορτιέρο, ενώ στο 75' η κεφαλιά του Δούκα από καλή θέση πέρασε άουτ.

Παρά τις προσπάθειες των παικτών της Βέροιας να αντιδράσουν, η ήττα με 2-0 αποδεικνύει ότι η ομάδα χρειάζεται χρόνο και περισσότερη προετοιμασία για να βρει τον ρυθμό της ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Διαιτητές: Παζαρτζικλής, Μητρόπουλος, Χαλατζιούκας.

ΒΕΡΟΙΑ (Σταύρος Κωστογλίδης): Παπαδόπουλος, Σωτηριάδης, Τρούπκος, Γιαννόπουλος, Τζημογιάννης, Τριανταφυλλίδης (υπό δοκιμή), Ντόγος, Ιωάννου, Λέκα, Μπεκιαρίδης, Τασιώνας.

Έπαιξαν και οι Τσανασίδης, Μιχαηλίδης, Πρασσάς, Χαλκιάς, Γιαγτζίδης, Αχλιώπας, Δούκας.

ΔΟΞΑ ΑΣΣΗΡΟΥ (Ιωάννης Παγώνης): Καραβελίδης, Αχαλινόπουλος, Παπαχρυσανθου, Μαργαρίτης, Κακοτρίχης, Ιωακειμίδης, Μπάγιος, Κατσαμακίδης, Ζλατίντσης, Τρικαλόπουλος, Κουκουριγκος.

Αγωνίστηκαν και οι Σαλάβιας, Κίτσιου, Οικονομίδης, Αδαμίδης, Λιόντας, Ανθουλάκης, Σταμπουλής Γ., Αναστασιάδης, Κεχαγιάς.

methodos orizontio

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

meta morfo22

protonio ban egraf

kyriazis

savantidou ban

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69