tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

 didactica

access ban20

pistofidis ban1

Φιλικό με Νίκη Καλής το Σάββατο η Νάουσα

Η Νάουσα βρίσκεται σε πλήρη εγρήγορση καθώς προετοιμάζεται για την έναρξη της νέας ποδοσφαιρικής σεζόν με στόχο την επιτυχία και την άνοδο σε νέα επίπεδα. Με την παρουσίαση των νέων παικτών και την ανακοίνωση του νέου Διοικητικού Συμβουλίου, η ομάδα δείχνει έτοιμη να ανταποκριθεί στις υψηλές προσδοκίες των φιλάθλων της.

Η πιο σημαντική αλλαγή στην ομάδα είναι η ανάληψη της προεδρίας από τον Αντώνη Αργυράκη, έναν άνθρωπο που υπόσχεται να αλλάξει το μέλλον της Νάουσας. Υπό την ηγεσία του, η ομάδα έχει κάνει σημαντικές μεταγραφικές κινήσεις, ενισχύοντας το ρόστερ με παίκτες που μπορούν να κάνουν τη διαφορά στο γήπεδο.

Γι αυτή τη νέα αρχή, η Νάουσα προσκαλεί τους φίλους της ομάδας στον φιλικό αγώνα με την Νίκη Καλής, το Σάββατο 24 Αυγούστου στις 18:00, στο Δημοτικό Γήπεδο Νάουσας. Ο αγώνας αυτός αποτελεί μια εξαιρετική ευκαιρία για τους φιλάθλους να δουν από κοντά τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα της ομάδας και να πάρουν μια πρώτη γεύση από τις δυνατότητές τους.

Η παρουσία των φιλάθλων στο γήπεδο είναι ζωτικής σημασίας για την ομάδα, καθώς η στήριξή τους είναι απαραίτητη για την επίτευξη των στόχων της Νάουσας. Με την υποστήριξη του κόσμου, η ομάδα ευελπιστεί να ξεκινήσει τη σεζόν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, βάζοντας τα θεμέλια για μια χρονιά γεμάτη επιτυχίες.

methodos orizontio

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

meta morfo22

protonio ban egraf

kyriazis

savantidou ban

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69