tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

 didactica

access ban20

pistofidis ban1

Παρουσιάστηκαν οι νέοι ποδοσφαιριστές στη Νάουσα - Στόχος η άνοδος

Η ομάδα της Νάουσας πραγματοποίησε την επίσημη παρουσίαση των στόχων και των νέων μεταγραφών της για τη νέα αγωνιστική περίοδο, σε μία εκδήλωση που έλαβε χώρα στο γήπεδό της. Με την ομάδα να έχει πλέον νέο πρόεδρο, τον Αντώνη Αργυράκη, οι φιλοδοξίες είναι υψηλές, με τον κύριο στόχο να είναι η κατάκτηση του πρωταθλήματος και η πολυπόθητη άνοδος στη Γ’ Εθνική κατηγορία.

Παράλληλα, η τεχνική ηγεσία παρέμεινε σταθερή, με τον έμπειρο προπονητή Γιάννη Κερλίδη να συνεχίζει στον πάγκο της ομάδας. Νέος τεχνικός διευθυντής είναι ο Γιώργος Τσίλης.

Κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, η ομάδα προχώρησε σε σημαντικές μεταγραφικές κινήσεις, αποκτώντας τους παρακάτω ποδοσφαιριστές:

  • Κυριακίδης Κώστας (Αμυντικός)
  • Ασλαμπάλογλου Δημήτρης (Αμυντικός-Μέσος)
  • Καραγιάννης Τάσος (Επιθετικός)
  • Μεληκιώτης Δημήτρης (Επιθετικός)
  • Τσιάμπας Γιώργος (Μέσος)
  • Φωτόπουλος Θανάσης (Μέσος)
  • Αδαμίδης Τάσος (Μέσος-Επιθετικός)
  • Σαρακατσάνος Δημήτρης (Αμυντικός)

Η ομάδα δεν έχει ολοκληρώσει ακόμα τις μεταγραφές της και είναι δεδομένο ότι θα υπάρξουν περαιτέρω προσθήκες στο ρόστερ.

Ένα σημαντικό βήμα για το μέλλον της ομάδας είναι η συνεργασία που θα αναπτυχθεί στις ακαδημίες της Νάουσας με την ομάδα του ΠΑΟΚ. Αυτή η συνεργασία αναμένεται να δώσει νέες προοπτικές στους νεαρούς αθλητές της περιοχής, ενισχύοντας παράλληλα το αναπτυξιακό πρόγραμμα του συλλόγου.

Μετά το τέλος της παρουσίασης, η ομάδα της Νάουσας πραγματοποίησε προπόνηση. Ωστόσο, το προγραμματισμένο φιλικό παιχνίδι με τον Φίλιππο Μελίκης δεν πραγματοποιήθηκε, καθώς ματαιώθηκε.

Με την έναρξη της νέας σεζόν να πλησιάζει, η Νάουσα δείχνει έτοιμη να διεκδικήσει με πάθος και αποφασιστικότητα τους στόχους που έχει θέσει. Ο χρόνος θα δείξει αν οι επιλογές και οι προσπάθειες της διοίκησης και του προπονητικού τιμ θα φέρουν τα επιθυμητά αποτελέσματα.

methodos orizontio

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

meta morfo22

protonio ban egraf

kyriazis

savantidou ban

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69