BANNER ME POS 987x100px

tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

 didactica

access ban20

pistofidis ban1

Σαββατιάτικες προκλήσεις την 3η αγωνιστική στην Α' ΕΠΣ Ημαθίας

Μετά τις δύο πρώτες αγωνιστικές, το πρωτάθλημα της Α' κατηγορίας ΕΠΣ Ημαθίας συνεχίζεται το Σάββατο με την 3η αγωνιστική, και η κατάσταση στη βαθμολογία αρχίζει να διαμορφώνει τις πρώτες εντυπώσεις για τη δυναμική των ομάδων. Το πρόγραμμα της αγωνιστικής περιλαμβάνει κρίσιμες αναμετρήσεις που αναμένεται να καθορίσουν τη ροή της σεζόν.

Μακροχώρι – Βέροια

Η πρωτοπόρος Βέροια (6 βαθμοί) θα δοκιμαστεί στην έδρα του Μακροχωρίου, που μετρά επίσης μία νίκη (3 βαθμοί). Η Βέροια έχει ξεκινήσει εντυπωσιακά τη σεζόν με 9 γκολ ενεργητικό και ισχυρή αμυντική παρουσία, έχοντας δεχτεί μόλις 2 γκολ. Το Μακροχώρι, από την άλλη, έχει την καλύτερη άμυνα στο πρωτάθλημα (1 γκολ παθητικό) και θα επιδιώξει να ανατρέψει τα προγνωστικά. Το ματς αναμένεται με έντονο ενδιαφέρον, καθώς θα κρίνει αν η Βέροια μπορεί να διατηρήσει το σερί της ή αν το Μακροχώρι θα εκμεταλλευτεί την έδρα του.

Νάουσα – Πατρίδα

Η Νάουσα, με 3 βαθμούς και αήττητη αμυντική γραμμή (2-0), υποδέχεται την Πατρίδα, η οποία μέχρι στιγμής δεν έχει καταφέρει να βρει το δρόμο προς τη νίκη (0 βαθμοί). Η Πατρίδα έχει την χειρότερη επίθεση του πρωταθλήματος, με μηδέν γκολ στα δύο πρώτα παιχνίδια, ενώ ταυτόχρονα έχει δεχτεί 6 γκολ. Η Νάουσα είναι το ακλόνητο φαβορί σε αυτή την αναμέτρηση.

Καψόχωρα – Κοπανός

Η Καψόχωρα (3 βαθμοί) φιλοξενεί τον Κοπανό, επίσης με 3 βαθμούς, σε μια αναμέτρηση που φαίνεται ισορροπημένη. Η Καψόχωρα, με την 5η καλύτερη επίθεση στο πρωτάθλημα (5 γκολ), θα προσπαθήσει να αξιοποιήσει την έδρα της και να προσπεράσει τον Κοπανό, ο οποίος αναζητά σταθερότητα μετά από μία νίκη και μία ήττα (2-3 τέρματα).

Μελίκη – Άγιος Γεώργιος

Η πρωτοπόρος Μελίκη (6 βαθμοί) αντιμετωπίζει τον Άγιο Γεώργιο, που παραμένει χωρίς βαθμό. Η Μελίκη είναι σε εξαιρετική φόρμα, έχοντας σκοράρει 11 γκολ και διαθέτοντας την καλύτερη επίθεση της κατηγορίας. Αντιθέτως, ο Άγιος Γεώργιος δυσκολεύεται ιδιαίτερα με μόλις 1 γκολ υπέρ και 9 κατά, κάτι που καθιστά το έργο του ιδιαίτερα δύσκολο απέναντι στην φορμαρισμένη αντίπαλό του.

Σταυρός – Τρίκαλα

Ο Σταυρός και τα Τρίκαλα βρίσκονται και οι δύο στους 3 βαθμούς, με το αποτέλεσμα της αναμέτρησης να παίζει σημαντικό ρόλο για τη συνέχεια. Ο Σταυρός έχει δεχθεί τα περισσότερα γκολ μέχρι στιγμής (7), ενώ τα Τρίκαλα έχουν πιο ισορροπημένη άμυνα. Το ματς αναμένεται με ενδιαφέρον, καθώς και οι δύο ομάδες θα επιδιώξουν τη νίκη για να σταθεροποιηθούν ψηλότερα στη βαθμολογία.

Ρεπό ο Διαβατός

Η ομάδα του Διαβατού, που παραμένει χωρίς βαθμούς, θα έχει την ευκαιρία να ανασυνταχθεί καθώς αυτή την αγωνιστική έχει ρεπό.

Το πρόγραμμα της 3ης αγωνιστικής

Μακροχώρι – Βέροια
Νάουσα –  Πατρίδα
Καψόχωρα – Κοπανός
Μελίκη – Άγιος Γεώργιος
Σταυρός – Τρίκαλα
Ρεπό: Διαβατός

Βαθμολογία μετά τη 2η αγωνιστική:

  1. Μελίκη: 6 βαθμοί (11-2, +9)
  2. Βέροια: 6 βαθμοί (9-2, +7)
  3. Μακροχώρι: 3 βαθμοί (6-1, +5)
  4. Νάουσα: 3 βαθμοί (2-0, +2)
  5. Καψόχωρα: 3 βαθμοί (5-4, +1)
  6. Τρίκαλα: 3 βαθμοί (4-3, +1)
  7. Κοπανός: 3 βαθμοί (2-3, -1)
  8. Σταυρός: 3 βαθμοί (4-7, -3)
  9. Πατρίδα: 0 βαθμοί (0-6, -6)
  10. Διαβατός: 0 βαθμοί (3-10, -7)
  11. Άγιος Γεώργιος: 0 βαθμοί (1-9, -8)

methodos orizontio

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

meta morfo22

protonio ban egraf

kyriazis

savantidou ban

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69