BANNER ME POS 987x100px

tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Προγνωστικά Στοιχήματος: Με δύο χινάρια στα ευρωπαϊκά παιχνίδια

ΣΛΟΒΑΝ ΜΠΡΑΤΙΣΛΑΒΑΣ - ΑΠΟΕΛ (07/08/24 21:30)

Σε καλή κατάσταση δείχνει να βρίσκεται η πρωταθλήτρια Σλοβακίας, μετρώντας συνολικά 5 νίκες στα τελευταία 6 επίσημα παιχνίδια της, στο εγχώριο πρωτάθλημα και στα προκριματικά του Uefa Champions League.

Στον τελευταίο της αγώνα το Σαββατοκύριακο επικράτησε με 1-0 εντός έδρας έχοντας βέβαια το ενδιαφέρον της στραμμένο στις δύο μάχες με το ΑΠΟΕΛ για την είσοδο στα Play off του Τσάμπιονς Λιγκ. Η Σλόβαν Μπρατισλάβας στην συγκεκριμένη αναμέτρηση είχε 58% κατοχή της μπάλας και σημείωσε 14 προσπάθειες για γκολ, με 3 από αυτές να βρίσκουν εστία. Σκόρερ για τους Σλοβάκους ήταν ο Τιγκράν Μπαρσεγκιάν (77').

ΤΟ ΑΠΟΕΛ έμεινε στο 1-1 εκτός έδρας με την αντίπαλο του στο Β προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ και σε συνδυασμό με την νίκη του με 1-0 στην Λευκωσία, πέρασε στο τρίτο προκριματικό γύρο και καλείται να περάσει το εμπόδιο των πρωταθλητών Σλοβακίας.

Σίγουρα το εμπόδιο των Σλοβάκων είναι σαφώς πιο δύσκολο σε σύγκριση με την Πετροκούμπ για τους πρωταθλητές Κύπρου. Το ΑΠΟΕΛ θα μπει "συντηρητικά" στο παιχνίδι, γνωρίζοντας πως η Σλόβαν είναι μία ομάδα με πολύ καλή επιθετική γραμμή και με αρκετά θέματα στα μετόπισθεν. Όσο το παιχνίδι μένει στο 0, οι φιλοξενούμενοι μπορούν να πάρουν ακόμα και την νίκη. Αν και πιστεύουμε στο θετικό αποτέλεσμα του ΑΠΟΕΛ, θα πάρουμε το Χ ημίχρονο στο 2.07 και για όσους θέλουν παραπάνω ρίσκο, μπορούν να πάνε και με το χ τελικό, που σε συνδυασμό με το παρακάτω ματς αποτελούν τα χινάρια σήμερα.

Σλάβια Πράγας - Ουνιόν Σεν-Ζιλουάζ (7/8/2024 20:00)

Η Σλάβια Πράγας υποδέχεται την Ουνιόν Σεν Ζιλουάζ στην Fortuna Arena (Πράγα) για τον πρώτο μεταξύ τους αγώνα του τρίτου προκριματικού γύρου του Τσάμπιονς Λιγκ. Οι "Σέσιβανι" είναι αυτή τη στιγμή αήττητοι σε επτά αγώνες στην έδρα της, με έξι νίκες και μία ισοπαλία και δεν έχουν δεχτεί γκολ στα πρώτα τους τρία παιχνίδια πρωταθλήματος αυτή τη σεζόν.Η Ουνιόν έχει επίσης ξεκινήσει καλά τη σεζόν, μετρώντας ήδη ένα τρόπαιο με την επικράτηση της με 2-1 επί της Κλαμπ Μπριζ στο Βελγικό Σούπερ Καπ. 
 
Εξίσου αήττητη η Βελγική ομάδα στα 8 τελευταία της παιχνίδια εκ των οποίων τα περισσότερα ήταν φιλικά προετοιμασίας, αγώνες πρωταθλήματος και το Σούπερ Καπ. Εκτός έδρας δεν είναι το ίδιο επιβιλιτκή συνήθως όπως όταν αγωνίζεται στο σπίτι της αλλά συνολικά και οι δύο ομάδες είναι αρκετά κοντά στην δυναμική και σε παρόμοια φόρμα. Η Σλάβια Πράγας ίσως είναι πιο κοντά στην νίκη αφού αγωνίζεται στο "σπίτι" της όμως και εδώ θα πάμε με την ισοπαλία στο 3.75, αφού οι γηπεδούχοι αντιμετωπίζουν αρκετές απουσίες που μπορεί να επηρεάσουν.
 
Δείτε αναλυτικά όλα τα προγνωστικά στοιχήματος για σήμερα στο undercvoersbet.

methodos orizontio

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

protonio ban egraf

savantidou ban

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69