BANNER ME POS 987x100px

tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Προγνωστικά Champions League: Θέλει να δείξει ότι μπορεί ο ΠΑΟΚ

Ξεκινούν οι πρώτες μονομαχίες των ομάδων στο πλαίσιο του τρίτου προκριματικού γύρου του Τσάμπιονς Λιγκ, με στόχο την είσοδό τους στα Play Offs της διοργνάνωσης.

Μάλμε - ΠΑΟΚ (6/8/2024 20:00)

Παρόλο που ηττήθηκε, η Μάλμε, στον προηγούμενο αγώνα του δεύτερου προκριματικού γύρου του Τσάμπιονς Λιγκ στην έδρα της Κλάκσβικ με σκορ 3-2, το πλεονέκτημα μετά την νίκη στον πρώτο αγώνα στην έδρα της με 4-1 στάθηκε αρκετό για να πάρει την πρόκριση και να βρεθεί στον δρόμο του ΠΑΟΚ. Για λογαριασμό των Σουηδών σκόραραν οι Χούγκο Μπολίν (13') and Άντρες Κρίστιανσεν (59'). Στο εγχώριο πρωτάθλημα είναι σταθερά στην πρώτη θέση της βαθμολογίας χωρίς να έχει μεγάλο ανταγωνισμό. Στα 4 από τα 5 τελευταία της παιχνίδια έχει επιβεβαιωθεί το Goal - Goal και τα Over 2.5 προγνωστικά, αποτέλεσμα της αρκετά ποιοτικής μεσοεπιθετικής γραμμής που διαθέτει και της ολιγωρίας που φανερώνει ανασταλτικά στα παιχνίδια της.

Ο ΠΑΟΚ επιβεβαίωσε πως ήταν το απόλυτο φαβορί κόντρα στην Μπόρακ Μπάνια Λούκα στον δεύτερο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ, επικρατώντας και στα δύο μεταξύ τους παιχνίδια με 3-2 εντός έδρας και 0-1 στην Βοσνία. Σκόρερ για τον δικέφαλο του Βορρά ήταν Τόμας Μούργκ στο 25ο λεπτό, σε ένα παιχνίδι με σχεδόν ίσο ποσοστό κατοχή μπάλας (48%-52%), με τους Θεσσαλονικείς όμως να είναι η ομάδα που απειλούσε περισσότερο και με πιο επικίνδυνες τελικές προσπάθειες στην αντίπαλη εστία.

Αρκετά ικανές αμφότερες επιθετικά και με κοινό παρονομαστή πως αμυντικά παρουσιάζουν μία αστάθεια. Οι αποδόσεις δείχνουν πως η Μάλμε υπολογίζεται ως το φαβορί για την νίκη (με μικρή διαφορά βέβαια), από τους μπουκς και δεν βλέπουμε τον λόγο που υπάρχει αυτό το σετ αποδόσεων. Πιθανόν λόγο έδρας. Ο ΠΑΟΚ διαθέτει περισσότερη ποιότητα από την πρωταθλήτρια Σουηδίας και εδώ θα πάρουμε το 2 DNB στο 2.00. Θεωρούμε πως ο σοβαρός ΠΑΟΚ πολύ δύσκολα θα ηττηθεί στην Σουηδία.

Λιλ - Φενερμπαχτσέ (06/08/24 21:30)

Στην ίσως πιο δυνατή μονομαχία για τα προγνωστικά Champions League, η Λιλ υποδέχεται την Φενρέμπαχτσε στο  στο Σταντ ντου Χαϊνό (Βαλενσιέν 06/08/24 21:30). Αμφίρροπη αναμέτρηση με το προβάδισμα να δίνεται στους γηπεδούχους βάσει αποδόσεων λόγο της δυναμικής της έδρας τους. Είναι το πιο δυνατό ζευγάρι σε αυτήν την φάση των προκριματικών και σίγουρα για καμία από τις δύο δεν θα αποτελούσε επιτυχία να μείνει εκτός συνέχειας Τσάμπιονς Λιγκ. Σε αντίθεση με τα στατιστικά εδώ θα πάμε κόντρα στους αριθμούς που προμηνύουν παιχνίδι με αρκετά γκολ και θα επιλέξουμε το 1Χ Διπλή ευκαιρία και Under 3.5 στο 1.79, καθώς λόγω της κρισιμότητας του παιχνιδιού θεωρούμε πως και οι δύο ομάδες θα μπουν αρκετά προσεκτικά και "σφιχτά" στην αναμέτρηση και δίνουμε ψήφο εμπιστοσύνης περισσότερο στην Λιλ λόγο της έδρας.

Δείτε αναλυτικά όλα τα προγνωστικα στοιχηματος για όλες τις κατηγορίες στο undercoversbet.com

methodos orizontio

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

protonio ban egraf

savantidou ban

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69