BANNER ME POS 987x100px

tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Europa League: Προγνωστικά με ακριβές σκορ στο 7.10

Για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Europa League, o Παναθηναϊκός υποδέχεται τον Άγιαξ στο Ο.Α.Κ.Α (08/08/24 21:00), στην πρώτη μεταξύ τους μονομαχία για την πρόκριση στα play offs του Γιουρόπα Λιγκ. Όποια ομάδα περάσει στην επόμενη φάση, θα βρεθεί αντιμέτωπη με τον ηττημένο του ζευγαριού Γιαγκελόνια - Μπόντο Γκλιμτ.

Ο Παναθηναϊκός επιβεβαίωσε την ανωτερότητα του στον προηγούμενο προκριματικό γύρο στα προγνωστικά Γιουρόπα Λιγκ, αποκλείοντας με δύο νίκες την Μπότεφ Πλόβντιβ με 2-1 στο Ο.Α.Κ.Α και το εμφατικό 0-4 στην Βουλγαρία. Σε ένα παιχνίδι με το ποσοστό κατοχής μπάλας να είναι μοιρασμένο (48%-52%), οι πράσινοι ήταν αποτελεσματικοί αξιοποιώντας πλήρως τις ευκαιρίες που δημιούργησαν. Δύο τέρματα σημείωσε ο Γιερεμέγεφ (6', 50') και ένα ο Τζούρισιτς στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου, ενώ προηγουμένως είχε σημειωθεί το 0-2 με αυτογκόλ του Ujah (34').

Στα αγωνιστικά νέα, ο Μπαρτ Σχενκεφέλντ και ο Τόνι Βιλένα δεν υπολογίζονται από τον προπονητή του Παναθηναϊκού, Ντιέγκο Αλόνσο, λόγω ασθένειας

Ο Άγιαξ στον προηγούμενο αγώνα επικράτησε με σκορ 1-3 στον Β' προκριματικό γύρο του Europa League επί της Βοϊβοντίνα, αφού προηγουμένως είχε κερδίσει και στην έδρα του με 1-0. Συνολικά στο εκτός έδρα παιχνίδι του σημείωσε 10 τελικές προσπάθειες για γκολ, έναντι 4 των γηπεδούχων, εκ των οποίων οι 3 μετατράπηκαν σε γκολ. Για τον Άγιαξ, οι σκόρερ ήταν ο Γιόσιπ Σούταλο (53'), ο Γιορέλ Χάτο (85') και ο Μπερτράν Τραορέ (90').

Στα αγωνιστικά νέα, ο τεχνικός του Άγιαξ, Φραντσέσκο Φαρίολι, δεν έχει στο 100% τους Όουεν Ουίνταλ, ο Αμουρίχο Βαν Άξελ-Ντόνγκεν και Γκαστόν Άβιλα και η συμμετοχή τους κρίνεται αμφίβολη.

Πρώτο δυνατό τεστ στην σεζόν και για τις δύο ομάδες. Το ίδιο καλή παρουσία είχαν στα προηγούμενα παιχνίδια που έδωσαν και οι μπουκς δίνουν τον πρώτο λόγο για νίκη στο παιχνίδι στους πράσινους, βάσει των αποδόσεων. Θα είναι ένα παιχνίδι αρκετά κοντά, δύσκολα να ξεφύγει μία ομάδα από τις δύο και λογικά θα κριθεί στο γκολ αν δεν καταλήξει ισόπαλο. Θα πάμε με το 2 έως 3 γκολ στο 2.05, ποντάροντας επιπλέον σήμερα, ακριβές σκορ προγνωστικά με το 1-1 στο 7.10, καθώς η δυναμική των δύο

methodos orizontio

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

protonio ban egraf

savantidou ban

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69