tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Στοίχημα: Αγγλία - Σλοβενία με γκολ στο 2.35

Τέσσερις σπουδαίες αναμετρήσεις περιλαμβάνει σήμερα Τρίτη (25/06) το πρόγραμμα για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα 2024 και ενώ η δράση παραμένει αμείωτη στο Copa America. Το Betarades.gr εντόπισε πρόταση με αξία από το παιχνίδι Αγγλία - Σλοβενία, το οποίο μπορείτε να βρείτε στα προγνωστικά EURO 2024 μαζί με τις υπόλοιπες προτάσεις της ημέρας. Πάμε να το αναλύσουμε.

Στις 22:00 η Αγγλία υποδέχεται τη Σλοβενία για την 3η και τελευταία αγωνιστική στον 3ο όμιλο. Στην κορυφή του γκρουπ με τέσσερις βαθμούς η Αγγλία, δεν εντυπωσιάζει με την εικόνα που παρουσιάζει, αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1 με τη Δανία την προηγούμενη αγωνιστική, ενώ στην πρεμιέρα επικράτησε με 1-0 της Σερβίας. Εξασφαλίζει την 1η θέση με νίκη, προκρίνεται και με ισοπαλία. Πιθανό το σενάριο πρόκρισης ακόμα και με ήττα καθώς οι τέσσερις βαθμοί ενδεχομένως αρκούν για μία από τις καλύτερες τρίτες θέσεις.

Με δύο βαθμούς η Σλοβενία βρίσκεται στην 3η θέση του γκρουπ, έχοντας δύο ισοπαλίες στον όμιλο με Δανία (1-1) και Σερβία (1-1). Με νίκη τερματίζει 1η ή 2η στον όμιλο, ενώ με ισοπαλία εξασφαλίζει προκριση ως μία από τις καλύτερες τρίτες, ξεπερνώντας στην ειδική βαθμολογία τις Ουγγαρία & Κροατία. Σε στοιχηματικό επίπεδο η Αγγλία δεν ικανοποιεί μέχρι στιγμής με τις εμφανίσεις της, από την άλλη η Σλοβενία, έχει εκπλήξει ευχάριστα με την εικόνα της και βρίσκει δίχτυα σταθερά. Οφείλουν να ρισκάρουν οι Σλοβένοι αν θέλουν να ελπίζουν σε πρόκριση, τα γκολ έχουν αξία και θα κρατήσουμε το Goal/Goal σε απόδοση 2.35.

methodos orizontio

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

protonio ban egraf

savantidou ban

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69