tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Στοίχημα: Σκοράρουν & πληρώνουν Τσεχία & Τουρκία στο 2.26

Η αυλαία πέφτει για τη φάση των ομίλων του Euro 2024 σήμερα Τετάρτη (26/06). Μεγάλο ενδιαφέρον παρουσιάζουν οι μάχες για την πρόκριση στην επόμενη φάση και τα προγνωστικά ποδοσφαίρου που επέλεξε το Betarades.gr είναι ιδιαίτερα δυνατά. Ξεχωρίζει combo επιλογή από την αναμέτρηση Τσεχία - Τουρκία, που ακολουθεί παρακάτω.

Από ισοπαλία 1-1 κόντρα στη Γεωργία έρχεται η Τσεχία. Σε ένα ματς που χρειαζόταν τη νίκη αλλά έφτασε ακόμη και κοντά στο να χάσει, ισοφαρίζοντας στο δεύτερο ημίχρονο και χάνοντας αρκετές ευκαιρίες. Αν κερδίσει στο σημερινό ματς τότε θα περάσει σίγουρα στη φάση των “16” της διοργάνωσης ως δεύτερη. Αντίπαλός της θα είναι η πρώτη ομάδα από τον όμιλο της Γαλλίας και της Ολλανδίας. Με Goal/Goal έληξαν τα έξι από τα εφτά πιο πρόσφατα παιχνίδια της εκτός Τσεχίας. Ενώ Over 2.5 γκολ σημειώθηκαν στα έξι από τα εφτά τελευταία ματς της ανεξαρτήτως διοργάνωσης.

Γνώρισε την ήττα από την Πορτογαλία η Τουρκία με 0-3 τη δεύτερη αγωνιστική των ομίλων του Euro. Μπορεί να έχει παίκτες με ταλέντο, ωστόσο στην άμυνα παρουσιάζει προβλήματα τα οποία και πλήρωσε. Με νίκη ή ισοπαλία σήμερα προκρίνεται στην επόμενη φάση ως δεύτερη του ομίλου. Αν ηττηθεί, θα πρέπει η Γεωργία να μην κερδίσει την Πορτογαλία, οπότε και θα βρεθεί στην τρίτη θέση διατηρώντας ελπίδες για συνέχεια στο τουρνουά. Στα πέντε από τα οκτώ πιο πρόσφατα παιχνίδια της ανεξαρτήτως διοργάνωσης σκόραραν και οι δύο ομάδες. Παράλληλα, στους οκτώ από τους 12 αγώνες της εκτός Τουρκίας μπήκαν τουλάχιστον τρία γκολ.

Αδικεί την Τσεχία το 1-1 με τη Γεωργία, πλέον χρειάζεται μόνο νίκη για να πάρει την πρόκριση, αναμένεται να ρίξει μεγαλύτερο βάρος στην επίθεση. Από την άλλη, έχασε με βαρύ σκορ από την Πορτογαλία η Τουρκία, τη βολεύουν δύο αποτελέσματα σήμερα και θα κοιτάξει να εκμεταλλευτεί τα ανασταλτικά θέματα της αντιπάλου της. Αναμένουμε η αναμέτρηση να έχει ρυθμό και γκολ, θα κρατήσουμε το combo Goal/Goal & Over 2.5 σε απόδοση 2.26.

methodos orizontio

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

protonio ban egraf

savantidou ban

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69