tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Στοίχημα: Κροατία - Ιταλία με Over στο 1.95

Με αμείωτους ρυθμούς συνεχίζεται η δράση στα γήπεδα της Γερμανίας και σήμερα Δευτέρα (24/06) διεξάγεται η 3η και τελευταία αγωνιστική για τον 2ο όμιλο του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος. Το Betarades.gr ξεχώρισε πρόταση με αξία από το παιχνίδι Κροατία - Ιταλία, το οποίο θα αναλύσουμε παρακάτω και ενώ εσείς μπαίνοντας στο Betarades.gr μπορείτε να ενημερώνεστε για το πως έχει διαμορφωθεί μέχρι στιγμής η euro βαθμολογία αλλά και όσα πρέπει να γνωρίζετε για το μεγάλο ποδοσφαιρικό τουρνουά.

Στις 22:00 η Κροατία αντιμετωπίζει την Ιταλία σε ένα παιχνίδι “must win”. Χωρίς νίκη στις δύο πρώτες αγωνιστικές του ομίλου οι Κροάτες, ηττήθηκαν στην πρεμιέρα με 3-0 από την Ισπανία, ενώ ακολούθησε η ισοπαλία 2-2 με την Αλβανία. Θα προκριθεί στην επόμενη φάση αν κερδίσει και παράλληλα η Αλβανία δεν κερδίσει την Ισπανία. Αν Κροατία και Αλβανία κερδίσουν, τότε η κατάταξη του ομίλου (2η και 3η θέση) θα κριθεί απ’ τη συνολική διαφορά τερμάτων (-1 η Αλβανία, -3 η Κροατία). Μένει αν φέρει χειρότερο αποτέλεσμα απ’ την Αλβανία.

Στη 2η θέση του γκρουπ με τρεις βαθμούς η Ιταλία, που ηττήθηκε με 1-0 από την Ισπανία την προηγούμενη αγωνιστική και ενώ στην πρεμιέρα επικράτησε με 2-1 της Αλβανίας. Θα προκριθεί ως δεύτερη του ομίλου αν δε χάσει απ’ την Κροατία. Μένει εκτός αν χάσει και παράλληλα η Αλβανία κερδίσει την Ισπανία. Στοιχηματικά, η Κροατία παίζει απόψε “τελικό” κόντρα στην Ιταλία, αφού μόνο με νίκη θα ελπίζει να περάσει στην επόμενη φάση. Η “σκουάντρα ατζούρα” παίζει σήμερα για δύο αποτελέσματα, αυτό ίσως τη βολεύει περισσότερο για να γίνει επικίνδυνη. Περιμένουμε ανοιχτό ματς, θα κρατήσουμε το Over 2.5 σε απόδοση 1.95.

methodos orizontio

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

protonio ban egraf

savantidou ban

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69