tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Τι έγινε στα Σαββατιάκα ματς του Νοσταλγία

Το Σάββατο 8 Ιουνιου συνεχίστηκε η αγωνιστική δράση με δύο παιχνίδια στο ανοιχτό γήπεδο Άρης Γεωργιάδης στην Εληα. Στις 19:15 οι Αχθος Αρουρης συνέχισαν το νικηφόρο σερί και υπεταξαν και τους Βέροια23 με σκορ 29-48. Ενώ στο βραδινό παιχνίδι στο ντέρμπι του Β Ομιλου, οι Χωρίς Έλεος Επιβλήθηκαν με σκορ 61-71 ενάντια στους Bad Boys.

Με πολλές απουσίες και τραυματισμους παρατάχθηκε η ομάδα του Ηλιαδη, και δεν μπόρεσε σε κ ένα σημείο του αγώνα να απειλήσει τους αντιπαλους. Κέρδισε κατά κράτος τις μάχες στην ρακέτα ο Μπαλτζης , έτρεξε ο Τζανετος και ο Αβραάμ, λιοντάρι στην άμυνα ο Λεονταράκης , και δίδαξε ποσταρισμα ο Τζιμογιαννης, αλλά δεν ήταν αρκετά.

Ενθουσιασμός, ενεργεια και πάρτυ στις κερκίδες είναι τα μυστικά συστατικά της επιτυχίας της αρμάδα του Διυλου. Τρίτη συνεχόμενη νίκη και αρκετές ελπίδες για πρόκριση στην επόμενη φάση για τους νειφωτιστους! Ο Ζαννος και ο Λαμπράκης έσυραν τον χορό στο σκοράρισμα, ο Ντελλας μαζί με τα ριμπαουντ κατέβασε και κάτι σπουργίτια που πετουσαν πάνω από το γήπεδο και οι Λιακοπουλος με τον Κιορπε σκόραραν από μακριά.

ΒΕΡΟΙΑ23: Αβραάμ 2, Λεονταράκης 4, Μπαλτζης 15, Τζίμογιαννης 4, Τζανετος 4.

ΑΧΘΟΣ ΑΡΟΥΡΗΣ: Ντελλας 2, Γαλανιδης 2, Λαμπράκης 13(1), Παρασκευοπουλος 4, Κιορπες 3(1), Καρακουλακης, Λιοντάκης, Ζαννος 16(3), Λιακοπουλος 8.

Νωθρη ξεκίνησε η ομάδα του Μπακαλιδη, μη μπορώντας να ελέγξει την ταχύτητα των αντιπάλων γκαρντ και βρέθηκε πίσω στο σκορ με 14 πόντους διαφορά στο ημιχρονο. Ένα καλό 3ο δεκάλεπτο δεν ήταν αρκετό και μετά από ένα ισορροπημένο 4ο δεν καλύφθηκε η διαφορά και επηλθε η ήττα. Βομβάρδισε από τα 6,75 ο δολοφόνος με το αγγελικό πρόσωπο Στικας, ασταμάτητος ο Παπαδόπουλος σκόραρε από παντού και οι Γωγος με τον Ελευθεριάδη σκόραραν όταν έκαιγε η μπάλα.

Με τον τραυματία αρχηγό Ιωαννιδη Ι. Να δίνει εντολές και τους διοσκουρους Ιωαννιδη Φ. Και Ουζουνη να εκτελούν δεν υπήρχε σωτηρία για τους αντιπαλους. Βομβάρδισαν από Τα 6,75 με τρομερά ποσοστά ευστοχίας, έτρεξαν πάνω κάτω και έφεραν την πολυπόθητη νίκη.

BAD BOYS : Γώγος 9(1), Ελευθεριάδης 10, Παπαδόπουλος 26(1), Στικας 12(2), Μιχαηλιδης 2, Γαβριήλακης 2, Πολυμερης, Μπακαλιδης.

ΧΩΡΙΣ ΕΛΕΟΣ : Ουζουνης 27(2), Κυρητοπουλος 6, Ιωαννιδης Φ. 31(6), Εκμετζογλου 1, Φουλατζικλιδης 6(1).

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69