tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Τι έγινε την Πέμπτη στο Νοσταλγία

Ένα καταπληκτικό βραδινό παιχνίδι διεξήχθη την Πέμπτη 6 Ιουνίου στο γήπεδο της Εληας, ανάμεσα στους Morfis Wood και τους NJOYers, που βρήκε νικητές τους δεύτερους με σκορ 47-63.

Δεν είχε διάρκεια στην αποδοση της η ομάδα του Μορφη, παρουσιάζοντας κούραση και βιασύνη στις επιθέσεις κυρίως στο δεύτερο ημίχρονο. Ο Καπετανοπουλος ήταν καταπληκτικός σκοράροντας κατά ριπας, ο Τουμαρας δυναμικός Κερδίζοντας πολλές εναέριες μονομαχίες και ο Χατζησαββας σκόραρε εύκολους πόντους στον αιφνιδιασμό αλλά δεν ήταν αρκετά για να αποσοβησουν την ήττα.

Με ένα καταπληκτικό 3ο δεκάλεπτο κατάφεραν οι κομάντος του Κανελλιδη να πάρουν τα ηνια του αγώνα και να επέλθει η ηρεμία. Ο αρχηγός με μεστή εμφάνιση σκόραρε από παντού, ο Νικαι θέλει μόνο να νικάει και το δείχνει με την απόδοση του και οι Μαυροκεφαλιδης και Παπατζικος καθάρισαν ότι παρουσιάστηκε στην στρατόσφαιρα μετουσιονοντας τα επιθετικά ριμπαουντ σε πόντους.

MORFIS WOOD: Χατζηκωστας 4, Μορφης Κ. 4, Τουμαρας 11(2), Χατζησαββας 7, Μορφης Α. 9, Καπετανοπουλος 10, Παντσιος 2,

NJOYERS : Νικαι 16(1), Τσιγκογιαννης 2, Μουρατιδης, Γκινης 2, Λαφαρας 2, Μάρτος 7(1), Κανελλιδης 18(1), Μαυροκεφαλιδης 12, Παπατζικος 4.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69