tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

 didactica

access ban20

pistofidis ban1

Εγκαινιάστηκε το νέο διαιτολογικό γραφείο "VG Nutrition" της Βασιλείας Γκουντούρα στη Βέροια

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκαν την Παρασκευή 13 Σεπτεμβρίου τα εγκαίνια του νέου διαιτολογικού γραφείου "VG Nutrition" της διαιτολόγου-διατροφολόγου Βασιλείας Γκουντούρα, στο κέντρο της Βέροιας. Η εκδήλωση έλαβε χώρα σε ένα ζεστό και φιλόξενο περιβάλλον, παρουσία φίλων, συγγενών και συνεργατών που ήρθαν να ευχηθούν και να στηρίξουν τη νέα επαγγελματική πορεία της Βασιλείας - Βάσιας για τους πιο κοντινούς.

Ο αγιασμός τελέστηκε από τον Αρχιμανδρίτη Πρόδρομο Γκιρτζαλιώτη, δίνοντας μια κατανυκτική και ευλογημένη ατμόσφαιρα στην έναρξη του γραφείου. Μετά την τελετή, οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν εκλεκτά χειροποίητα εδέσματα και δροσερή λεμονάδα, σε μια βραδιά γεμάτη χαμόγελα, συζητήσεις και ζεστές ευχές για επιτυχία.

Η Βασιλεία Γκουντούρα είναι απόφοιτος της Κλινικής Διατροφής του ΤΕΙ Θεσσαλονίκης, του τμήματος Διατροφής και Διαιτολογίας, ενώ κατέχει μεταπτυχιακό δίπλωμα στη Δημόσια Υγεία. Επιπλέον, είναι απόφοιτος του εξειδικευμένου προγράμματος επιμόρφωσης στην παιδική διατροφή «Master Nutritionist in Pediatric Nutrition», γεγονός που την καθιστά ικανή να προσφέρει εξειδικευμένες και σύγχρονες λύσεις στους τομείς της διατροφής.

Το διαιτολογικό γραφείο "VG Nutrition" βρίσκεται στην καρδιά της Βέροιας, επί της οδού Μητροπόλεως 41, και παρέχει εξειδικευμένες υπηρεσίες σε άτομα όλων των ηλικιών. Στο πλαίσιο των υπηρεσιών του περιλαμβάνονται η παρακολούθηση και η υποστήριξη σε θέματα διατροφής κατά την εγκυμοσύνη, τον θηλασμό και την εμμηνόπαυση, η διατροφική αντιμετώπιση κλινικών παθήσεων, η απώλεια βάρους, καθώς και η εξειδίκευση στην παιδική διατροφή.

Με σύγχρονο εξοπλισμό και επιστημονική γνώση, στο "VG Nutrition" προσφέρονται υπηρεσίες όπως:

  • Εκτίμηση του βαθμού παχυσαρκίας
  • Ανάλυση της σύστασης του σώματος και λιπομέτρηση

Η Βασιλεία Γκουντούρα προσκαλεί όλους όσοι ενδιαφέρονται να φροντίσουν την υγεία τους και να βελτιώσουν τις διατροφικές τους συνήθειες να κλείσουν το ραντεβού τους στα εξής τηλέφωνα:

📞 6979818694
📞 2331301314

Το νέο διαιτολογικό γραφείο αποτελεί ένα πολύτιμο κομμάτι της τοπικής κοινότητας, προάγοντας την υγιεινή διατροφή και την ευεξία, και υπόσχεται να βοηθήσει πολλούς ανθρώπους να επιτύχουν τους διατροφικούς τους στόχους με επαγγελματισμό και φροντίδα.

View this gallery on Flickr

methodos orizontio

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

meta morfo22

protonio ban egraf

ΜΙΜΗΣ ΚΟΓΙΑΣ

kyriazis

savantidou ban

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69