tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Με ροζ φιόγκους για την πρόληψη κατά του καρκίνου του μαστού στολίστηκε το Δημαρχείο Βέροιας

Με ροζ φιόγκους στολίστηκε ο εξωτερικός χώρος του Δημαρχείου Βέροιας στο πλαίσιο των δράσεων για την πρόληψη του καρκίνου του μαστού.

Ο μήνας Οκτώβριος έχει καθιερωθεί ως μήνας ενημέρωσης και πρόληψης για τον καρκίνο του μαστού, σε μια διεθνή προσπάθεια, με στόχο την καταπολέμηση της ασθένειας..

Έτσι λοιπόν, για ακόμη μία χρόνια ο Δήμος Βέροιας, η Διεύθυνση Κοινωνικής Προστασίας, Υγείας, Εθελοντισμού, ο Εμπορικός Σύλλογος Βέροιας και ο Σύλλογος Καρκινοπαθών Ημαθίας «Άγιος Παρθένιος», διοργανώνουν δράσεις ευαισθητοποίησης κι ενημέρωσης των πολιτών για τον καρκίνο του μαστού.

ΠΡΟΛΗΨΗ ΚΑΡΚΙΝΟΥ ΤΟΥ ΜΑΣΤΟΥ 2023 1

Με κεντρικό μήνυμα «Ας μετατρέψουμε το φόβο σε κινητοποίηση και φροντίδα» εκπρόσωποι των διοργανωτών συγκεντρώθηκαν το πρωί της Τρίτης και στόλισαν με ροζ φιόγκους, το σύμβολο κατά του καρκίνου, τα δέντρα και τους θάμνους του Δημαρχείου.

Την Παρασκευή στις 11 το πρωί τα μέλη του Συλλόγου Καρκινοπαθών θα διασχίσουν τους κεντρικούς δρόμους της πόλης μοιράζοντας ενημερωτικό έντυπο υλικό, ενώ το βράδυ της ίδιας ημέρας στις 8μμ το Δημαρχείο θα φωτιστεί με ροζ χρώμα. Την βραδιά θα ντύσει μουσικά το μουσικό σχήμα της Βέροιας, ο Μπούσουλας.

View this gallery on Flickr

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69