BANNER ME POS 987x100px

tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

pistofidis ban1

Περίπατος ευαισθητοποίησης και ενημέρωσης για την πρόληψη του καρκίνου του μαστού πραγματοποιήθηκε στη Βέροια

Ο Οκτώβριος έχει καθιερωθεί ως Μήνας Πρόληψης και Ενημέρωσης για τον Καρκίνο του Μαστού. Στο πλαίσιο αυτής της πρωτοβουλίας, ο Σύλλογος Καρκινοπαθών Ημαθίας διοργάνωσε τη Δευτέρα 21 Οκτωβρίου τον «7ο Περίπατο για τη Ζωή» στην Πλατεία Δημαρχείου.

Στην εκδήλωση συμμετείχαν μέλη του Συλλόγου Καρκινοπαθών Ημαθίας «Άγιος Παρθένιος», παιδιά και εκπαιδευτικοί του ΚΕΜΑΕΔ, σπουδαστές και εκπαιδευτικοί του Τμήματος Νοσηλευτικής του ΣΑΕΚ του Νοσοκομείου Βέροιας, εκπρόσωποι του Κέντρου Υγείας Βέροιας, του Έρασμου, της Αντικαρκινικής Εταιρείας Παράρτημα Ημαθίας, καθώς και το γραφείο του βουλευτή Απόστολου Βεσυρόπουλου.

Οι συμμετέχοντες φόρεσαν το χαρακτηριστικό ροζ κορδελάκι, σύμβολο ευαισθητοποίησης για τον καρκίνο του μαστού, και στόλισαν με ροζ φιόγκους τα δέντρα έξω από το Δημαρχείο. Με ροζ μπαλόνια στα χέρια, ξεκίνησαν έναν μεγάλο περίπατο στην κεντρική αγορά της πόλης, μεταφέροντας το μήνυμα «Ας κάνουμε την πρόληψη στάση ζωής» και υπογραμμίζοντας τη σημασία της έγκαιρης διάγνωσης και πρόληψης.

Κατά τη διάρκεια του περιπάτου, διανεμήθηκε ενημερωτικό υλικό σε καταστήματα και πολίτες. Οι συμμετέχοντες πραγματοποίησαν στάση στο κατάστημα της προέδρου του Εμπορικού Συλλόγου Βέροιας, Αθηνάς Πλιάτσικα Τσιπουρίδου, για να φωτογραφηθούν μαζί της, ενώ συναντήθηκαν και με τον Δήμαρχο Κώστα Βοργιαζίδη και εκπροσώπους της δημοτικής αρχής.

Η δράση ολοκληρώθηκε στην Πλατεία Δημαρχείου, όπου οι συμμετέχοντες, φωνάζοντας το σύνθημα «Η πρόληψη σώζει ζωές», άφησαν τα ροζ μπαλόνια τους να υψωθούν στον ουρανό.

View this gallery on Flickr

methodos orizontio

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

meta morfo22

protonio ban egraf

kyriazis

savantidou ban

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69