BANNER ME POS 987x100px

tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

pistofidis ban1

Η αξία του εμβολιασμού: Ενημερωτική ομιλία στο 2ο ΚΑΠΗ Βέροιας για το εμβόλιο του έρπητα ζωστήρα

Την Παρασκευή 18 Οκτωβρίου 2024, στις 10:30 π.μ., το 2ο ΚΑΠΗ Βέροιας φιλοξένησε μια εξαιρετικά σημαντική ομιλία με θέμα «Η αξία του εμβολιασμού. Το εμβόλιο έναντι του έρπητα ζωστήρα». Η εκδήλωση διοργανώθηκε από το Γραφείο Επισκεπτών Υγείας του Γενικού Νοσοκομείου Ημαθίας – Μονάδα Βέροιας, στο πλαίσιο δράσεων Αγωγής και Προαγωγής Υγείας στην Κοινότητα.

Η ομιλία στόχευε να ενημερώσει το κοινό για τη σημασία του εμβολιασμού ως την πιο αποτελεσματική παρέμβαση δημόσιας υγείας, όπως έχει αναγνωριστεί και από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας (Π.Ο.Υ.). Στην ομιλία επισημάνθηκε πως ο εμβολιασμός κατατάσσεται στη δεύτερη θέση μετά την παροχή καθαρού πόσιμου νερού, όσον αφορά τις πιο επιτυχημένες παρεμβάσεις για την πρόληψη ασθενειών παγκοσμίως.

Το κύριο θέμα ήταν ο έρπητας ζωστήρας, μια οδυνηρή ασθένεια που προσβάλλει κυρίως ενήλικες μεγαλύτερης ηλικίας και μπορεί να έχει σοβαρές επιπλοκές. Η αναγκαιότητα του εμβολιασμού για την πρόληψη του έρπητα ζωστήρα τονίστηκε έντονα, καθώς το εμβόλιο αποτελεί το πιο ασφαλές μέσο για την προστασία από τη νόσο και τις επιπλοκές της.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να θέσουν ερωτήσεις, με τις οποίες οι ομιλητές ασχολήθηκαν στο τέλος της παρουσίασης. Η συζήτηση υπήρξε ζωηρή, με την κοινότητα να εκφράζει ενδιαφέρον για το θέμα και να συμμετέχει ενεργά. Παρόμοιες δράσεις στοχεύουν στην ενίσχυση της γνώσης και της ευαισθητοποίησης του κοινού, ιδιαίτερα σε θέματα που αφορούν τη δημόσια υγεία, προωθώντας έναν πιο υγιή τρόπο ζωής για όλους.

methodos orizontio

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

meta morfo22

protonio ban egraf

kyriazis

savantidou ban

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69