BANNER ME POS 987x100px

tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

 didactica

access ban20

pistofidis ban1

Εντυπωσιακά εγκαίνια για την Smart Gas: Μια γιορτή γεύσεων και κοινωνικής προσφοράς

Το απόγευμα της Τετάρτης, η Smart Gas άνοιξε τις πόρτες του νέου καταστήματός της, στο 5ο χλμ Περιφερειακής Οδού Βέροιας – Κάτω Βερμίου και υποδέχθηκε φίλους, πελάτες, συγγενείς και επαγγελματίες, στην τελετή εγκαινίων.

Η ατμόσφαιρα ήταν εορταστική, με πλήθος κόσμου να ανταποκρίνεται στο κάλεσμα των ιδιοκτητών. Ανάμεσα στους παρευρισκόμενους ήταν ο δήμαρχος Κώστας Βοργιαζίδης, οι αντιδήμαρχοι Αλέκος Τσαχουρίδης, Καλλίστρατος Γρηγοριάδης, η περιφερειακή σύμβουλος Συρμούλα Τζήμα – Τόπη, ο δημοτικός σύμβουλος Χρήστος Βοργιάδης, που πήγαν να στηρίξουν την νέα αυτή επιχειρηματική πρωτοβουλία.

Η εκδήλωση άρχισε με τον αγιασμό του καταστήματος, ο οποίος προσέφερε μια αίσθηση ευλογίας και καλοτυχίας για το νέο κατάστημα. Αμέσως μετά, η γιορτή πήρε «φωτιά» με ένα μοναδικό event που παρουσίασε ο γνωστός σεφ Αντώνης Μουστάκας. Η ζωντανή μαγειρική του σεφ μαγνήτισε το κοινό, καθώς επιδείκνυε παράλληλα την λειτουργία των ψησταριών της Smart Gas, επιτρέποντας στους παρευρισκόμενους να παρακολουθήσουν από κοντά τη διαδικασία ψησίματος.

Τα γευστικά πιάτα που ετοιμάστηκαν ήταν πραγματικά εντυπωσιακά: πίτσα, σούβλα ρολό κοτόπουλο και χοιρινό μαγειρεμένο στην γάστρα ενθουσίασαν τους παρευρισκόμενους, προσφέροντας μια γευστική εμπειρία που δύσκολα ξεχνιέται. Η γαστρονομική αυτή απόλαυση δεν ήταν μόνο ένα δείγμα των προϊόντων της Smart Gas, αλλά και ένα ταξίδι στις γεύσεις που μπορούν να δημιουργηθούν με τη σωστή χρήση του υγραερίου.

Αξιοσημείωτο ήταν επίσης το γεγονός ότι η εκδήλωση περιλάμβανε κλήρωση πλούσιων δώρων, με ψησταριές υγραερίου συνολικής αξίας 2.000 ευρώ. Τα έσοδα από τους λαχνούς της κλήρωσης θα διατεθούν στην "Πρωτοβουλία για το Παιδί", προσφέροντας έτσι στην εκδήλωση μια διάσταση κοινωνικής ευθύνης και προσφοράς.

Στο νέο κατάστημα της Smart Gas, οι πελάτες μπορούν να βρουν μια εκτενή γκάμα προϊόντων: φιάλες υγραερίου από την Coral Gas, κορυφαίες ψησταριές από τις πιο γνωστές εταιρείες, αξεσουάρ ψησίματος, κουζίνες και εστίες μαγειρέματος, καθώς και θερμαντικά σώματα για εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους. Όλα τα προϊόντα της Smart Gas είναι ποιοτικής κατασκευής, με αντοχή στον χρόνο, κάτι που εγγυάται την ικανοποίηση και την ασφάλεια των χρηστών.

Η Smart Gas έχει καταφέρει να συνδυάσει τη λειτουργικότητα με την ποιότητα, προσφέροντας προϊόντα που καλύπτουν τις ανάγκες των καταναλωτών. Με το νέο της κατάστημα, η επιχείρηση είναι έτοιμη να δημιουργήσει μια νέα εποχή στην εμπειρία του ψησίματος και της μαγειρικής στην περιοχή.

View this gallery on Flickr

methodos orizontio

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

meta morfo22

protonio ban egraf

kyriazis

savantidou ban

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69