tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

 didactica

access ban20

pistofidis ban1

Χρυσή διάκριση για τον ΑΑΟΣ ΒΑΕΝΙ: "Χρυσό" οινοποιείο για το 2024 από τη Google

Ο Αμπελουργικός Αγροτικός Οινοποιητικός Συνεταιρισμός ΒΑΕΝΙ Νάουσας κατάφερε να κατακτήσει μια ακόμη σημαντική διάκριση, αυτή τη φορά σε διεθνές επίπεδο, ενισχύοντας την παρουσία του στο παγκόσμιο οινικό στερέωμα.

Συγκεκριμένα, το VAENI αναδείχθηκε "Χρυσό" οινοποιείο για το 2024, μέσω της πλατφόρμας αξιολογήσεων της Google, όπου οι χρήστες παγκοσμίως εξέφρασαν την εκτίμησή τους προς το οινοποιείο με τις εξαιρετικές κριτικές τους. Αυτή η αναγνώριση, αποτέλεσμα των αξιολογήσεων από τους επισκέπτες του VAENI αλλά και της επιτυχημένης παρουσίας των προϊόντων του σε διεθνείς αγορές, αναδεικνύει τη μοναδικότητα των εκλεκτών κρασιών του συνεταιρισμού και ιδιαίτερα το Ξινόμαυρο.

Το επίτευγμα αυτό, σε μια εποχή όπου ο αγροτικός τομέας και η μεταποίηση αντιμετωπίζουν σοβαρές προκλήσεις, αποδεικνύει ότι με συνέπεια, αξιοπιστία και υψηλή ποιότητα μπορούν να υπάρξουν εξαιρέσεις που φέρνουν επιτυχίες. Η διάκριση αυτή όχι μόνο ενισχύει το κύρος του VAENI, αλλά προβάλλει και το πλούσιο οινικό δυναμικό της Νάουσας, τοποθετώντας την ακόμη πιο ψηλά στον διεθνή οινικό χάρτη.

methodos orizontio

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

meta morfo22

protonio ban egraf

kyriazis

savantidou ban

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69