tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

 didactica

access ban20

pistofidis ban1

Με λαμπρότητα τα εγκαίνια του Φροντιστηρίου Πουκαμισάς στη Βέροια: Μια νέα εποχή στην εκπαίδευση

Με μεγάλη επιτυχία και σε εορταστική ατμόσφαιρα, πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια του νέου Φροντιστηρίου Πουκαμισάς στη Βέροια, σηματοδοτώντας την επίσημη έναρξη της λειτουργίας του στην πόλη. Η εκδήλωση προσέλκυσε πλήθος κόσμου, ανάμεσά τους φίλοι, συγγενείς, γονείς μαθητών, μαθητές, καθώς και επαγγελματίες της τοπικής κοινωνίας, οι οποίοι έδωσαν το «παρών» για να τιμήσουν αυτή τη σημαντική στιγμή.

Η τελετή ξεκίνησε με τον Αγιασμό, τον οποίο τέλεσε ο Αρχιμανδρίτης Καλλίνικος Λιμνιώτης, ενώ τον Μητροπολίτη εκπροσώπησε ο Αρχιμανδρίτης Σωσίπατρος Πιτούλιας, προσδίδοντας θρησκευτική ευλογία στην έναρξη του νέου αυτού εκπαιδευτικού έργου.

Η κορδέλα του νέου διδακτηρίου κόπηκε από τον δήμαρχο της Βέροιας, Κώστα Βοργιαζίδη, τον διευθυντή σπουδών του Φροντιστηρίου, Νίκο Μουρτζίλα, και τον πρόεδρο του Ομίλου Πουκαμισάς, Αθανάσιο Πουκαμισά. Στην ομιλία του, ο κ. Μουρτζίλας εξέφρασε την ευγνωμοσύνη του για την υποστήριξη της τοπικής κοινωνίας και υπογράμμισε τη δέσμευση του φροντιστηρίου στην παροχή υψηλής ποιότητας εκπαιδευτικών υπηρεσιών.

Από την πλευρά του, ο πρόεδρος του Ομίλου, Αθανάσιος Πουκαμισάς, αναφέρθηκε στην 36χρονη ιστορία και την εξειδίκευση του Ομίλου στην επιτυχία των μαθητών, τονίζοντας ότι η ίδρυση του νέου φροντιστηρίου στη Βέροια αποτελεί ένα σημαντικό βήμα προς την επέκταση της παρουσίας του Ομίλου σε όλη την Ελλάδα.

Στη συνέχεια, η εκτελεστική διευθύντρια του φροντιστηρίου, Χριστέλη Λήδα, παρουσίασε το διδακτικό προσωπικό, αναδεικνύοντας την εμπειρία και την εξειδίκευση των εκπαιδευτικών που θα στηρίξουν τους μαθητές στην πορεία τους προς την ακαδημαϊκή επιτυχία.

Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με ένα πάρτι, όπου οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να διασκεδάσουν με ζωντανή μουσική και να απολαύσουν έναν πλούσιο μπουφέ. Μεταξύ των επίσημων προσκεκλημένων ήταν ο βουλευτής Τάσος Μπαρτζώκας, η πρώην βουλευτής Γεωργία Μπατσαρά, ο αντιδήμαρχος Καλλίστρατος Γρηγοριάδης, η περιφερειακή σύμβουλος Συρμούλα Τζήμα, ο δημοτικός σύμβουλος Χρήστος Βοργιάδης, η υποψήφια με τη ΝΔ στις πρόσφατες εκλογές Λίνα Τουπεκτσή, οι οποίοι συνεχάρησαν τους διοργανωτές για την άρτια διοργάνωση.

Τα Φροντιστήρια Πουκαμισάς, με τη μακρόχρονη εμπειρία τους και την εξειδίκευση στην υποστήριξη των μαθητών, ήρθαν στη Βέροια για να ενισχύσουν το εκπαιδευτικό δυναμικό της περιοχής, προσφέροντας στους μαθητές την ευκαιρία να επιτύχουν τους ακαδημαϊκούς τους στόχους. Η μεγάλη προσέλευση του κόσμου επιβεβαίωσε το έντονο ενδιαφέρον της τοπικής κοινωνίας για το νέο αυτό εκπαιδευτικό ίδρυμα.

View this gallery on Flickr

methodos orizontio

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

meta morfo22

protonio ban egraf

kyriazis

savantidou ban

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69