tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

 didactica

access ban20

pistofidis ban1

Παραστάσεις διαμαρτυρίας για την μονιμοποίηση των νεοδιόριστων θα πραγματοποιήσουν ΕΛΜΕ και ΣΕΠΕ

Παραστάσεις διαμαρτυρίας για την μονιμοποίηση των νεοδιόριστων εκπαιδευτικών θα πραγματοποιήσουν στην Βέροια οι σύλλογοι των εκπαιδευτικών στην Βέροια.

Η ΕΛΜΕ Ημαθίας, με αφορμή την υποβολή αιτήσεων μονιμοποίησης για τους νεοδιόριστους εκπαιδευτικούς, θα πραγματοποιήσει παράσταση διαμαρτυρίας στη Β΄/θμια Διεύθυνση Ημαθίας, αύριο Πέμπτη 5/9/24 στη 1.00 το μεσημέρι.

Απαιτεί :

Α. Την άμεση μονιμοποίηση, χωρίς προϋποθέσεις, όλων των νεοδιόριστων συναδέλφων/ισσων μας που συμπλήρωσαν τη διετία ως δόκιμοι/ες.

Β. Την έγκριση όλων των ολιγομελών τμημάτων και την εκ νέου υποβολή αιτήσεων για έγκριση των τμημάτων που δεν εγκρίθηκαν ή συγχωνεύτηκαν.

Στην διαμαρτυρία μας θα παρευρίσκονται: η Παπαδημητρίου Σταυρούλα , μέλος της εκτελεστικής επιτροπής της ΑΔΕΔΥ, και η Μανουσογιωργάκη Στέλλα, αντιπρόεδρος της ΟΛΜΕ.

Το Δ.Σ. του ΣΕΠΕ Ημαθίας θα πραγματοποιήσει την Παρασκευή 6/9 στις 1:30 μ.μ παράσταση διαμαρτυρίας στη ΔΙ.Π.Ε. Ημαθίας και κατάθεση των συλλογικών αιτήσεων
των νεοδιόριστων του 2020 και του 2021 για την υπογραφή των διαπιστωτικών πράξεων. Ο ΣΕΠΕ απαιτεί την άμεση μονιμοποίηση όλων των νεοδιόριστων εκπαιδευτικών.

methodos orizontio

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

meta morfo22

protonio ban egraf

kyriazis

savantidou ban

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69