tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

 didactica

access ban20

pistofidis ban1

super course

19/8: Έναρξη θερινών μαθημάτων Γυμνασίου & Λυκείου

Η Meta-morphosis Academy σας ενημερώνει, ότι η έναρξη των θερινών τμημάτων προετοιμασίας για τη νέα χρονιά, θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 19 Αυγούστου!

Εγγραφές & πληροφορίες: https://forms.gle/Zw9SvHA3UyEoohWy7

Τηλέφωνο: 23311 81349

Κινητό: 6908862027

Γιατί η Meta-morphosis Academy είναι ιδανική επιλογή για τους μαθητές:

Αρχικά και το σημαντικότερο το εκπαιδευτικό μας μοντέλο έφερε επιτυχίες ήδη από τον πρώτο χρόνο λειτουργίας μας!

Η αίθουσά μας προσφέρει μία καινοτόμο εμπειρία στη μάθηση καθώς συνδυάζει την άνεση, την τεχνολογία και την αμεσότητα την ίδια στιγμή, στη διαδικασία διάδοσης της πληροφορίας.

1) Τα τμήματα αποτελούνται μόνο από 3 άτομα, φέρνοντας την εμπειρία του ιδιαιτέρου σε τιμή τμήματος.

2) Η διαμόρφωση του χώρου είναι τέτοια όπου ο/η καθηγητής/καθηγήτρια παρέχει ισορροπημένο χρόνο προσοχής και στους 3 μαθητές, προκειμένου να μην αποσπάται η προσοχή τους εύκολα και φυσικά να μην χάνεται ο έλεγχος του τμήματος (όπως είναι πιο πιθανό να συμβεί με ανάλογα «φροντιστηριακά» τμήματα των 6-7 ατόμων και άνω). Έτσι ο καθηγητής είναι κοντά στον μαθητή, αντιλαμβάνεται τις ιδιαιτερότητές του και του προσφέρει τον αμεσότερο δρόμο για τη γνώση καλύπτοντας τις ανάγκες όλων των παιδιών.

3) Φέραμε πρώτοι στην Βέροια, διαδραστικό πολυλειτουργικό πίνακα αφής, στον οποίο μπορούν να συνδεθούν και οι ατομικές συσκευές των μαθητών (laptop, smartphone), όπου οι μαθητές μπορούν και να φτιάξουν-υποδείξουν εργασίες τους ή οτιδήποτε σχετικό με τα μαθήματα έχουν βρει και οι ίδιοι. Οι νέες τεχνολογίες, εκτός του γεγονότος ότι έχουν κατακλύσει την καθημερινότητά μας, έρχονται να αναβαθμίσουν την εμπειρία μάθησης, μία τάση που έχει αρχίσει να ακολουθεί και το ίδιο Υπουργείο Παιδείας στις σχολικές αίθουσες.

4) Παρέχουμε μεγάλη ευελιξία στο υλικό του μαθήματος. Οι σημειώσεις των μαθημάτων θα μπορούν να αποθηκεύονται σε περίπτωση, που τύχει να λείψει κάποιος μαθητής & να μπορεί να τις παραλάβει σε ψηφιακή μορφή. Ανάλογη μέριμνα υπάρχει και για βιντεοσκόπηση του μαθήματος ή live μετάδοσής του, αν ένας μαθητής απουσιάζει (π.χ. για λόγους υγείας), ενώ θέλει να παρακολουθήσει.

5) Η καταγραφή της απόδοσης ενός μαθητή πραγματοποιείται συνεχώς με συχνά σύντομα τεστ στο μάθημα της ημέρας που εστιάζουν στην κάλυψη κενών και περαιτέρω εμβάθυνση στην κατανόηση

meta epityxies2meta epityxies3meta epityxies4meta epityxies5

View this gallery on Flickr

methodos orizontio

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

meta morfo22

protonio ban egraf

ΜΙΜΗΣ ΚΟΓΙΑΣ

kyriazis

savantidou ban

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69