tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Ιδιωτικά Εκπαιδευτήρια Βέροιας: παράδοση βαθμολογίας και ενημέρωση για το νέο λύκειο

Η Διεύθυνση και οι εκπαιδευτικοί των Ιδιωτικών Εκπαιδευτηρίων Βέροιας Σαφαρίκα - Μπαρμπαρούση προσκαλούν τους γονείς και κηδεμόνες των μαθητών τους τη Δευτέρα 30/6/14 και ώρα 18:30 για παράδοση βαθμολογίας και αναλυτική ενημέρωση για τη μαθησιακή πορεία και τις επιδόσεις των μαθητών μας.

Παράλληλα, θα ακολουθήσει παρουσίαση του προγράμματος σπουδών και των απαιτήσεων του Νέου Λυκείου και της εκπαιδευτικής πρότασης του σχολείου μας. Η εμπειρία μας έχει δείξει ότι η σωστή ενημέρωση αποτελεί βασική προϋπόθεση για την επιτυχία. Τα Εκπαιδευτήρια Βέροιας λειτουργούν πάντοτε μαθητοκεντρικά, προλαβαίνουν  και προσαρμόζουν τα προγράμματα σπουδών και το εκάστοτε σύστημα του Υπουργείου Παιδείας στις δυνατότητες και τις επιδιώξεις του κάθε μαθητή.

Πρόκειται για τη νοοτροπία που διαπνέει όλη την οργάνωση και στοχοθεσία των Ιδιωτικών Εκπαιδευτηρίων στα πλαίσια παροχής εκπαίδευσης υψηλού επιπέδου, προκειμένου οι μαθητές να αποκτήσουν ανταγωνιστικές γνώσεις, πτυχία και δεξιότητες έγκαιρα.

Σε μια τόσο κρίσιμη και μεταβατική εποχή για τη χώρα μας αλλά και διεθνώς, η εκπαίδευση αποτελεί τη σημαντικότερη επένδυση για το μέλλον των παιδιών μας.  

Η παρουσία όλων των γονέων- κηδεμόνων και κάθε άλλου ενδιαφερομένου θα μας χαροποιήσει ιδιαίτερα και θα συνεισφέρει ουσιαστικά στην επιτυχία της εκδήλωσης.  

 

Παράδοση βαθμολογίας

Α΄, Β΄, Γ΄ Γυμνασίου & Α΄Λυκείου: 18:30

Β΄Λυκείου: 19:30

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69