tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Μια βιωματική προσέγγιση των συναισθημάτων στο εργαστήρι του Summer Athlets Camp

Η δεύτερη εβδομάδα του εξαιρετικά επιτυχημένου summer athletes camp  του Α.Σ. ΝΗΡΕΑ σε συνεργασία με τη σχολή ποδοσφαίρου Ολυμπιακού Βέροιας και τα Ιδιωτικά Εκπαιδευτήρια Βέροιας επιφύλαξε μία ιδιαίτερα ευχάριστη έκπληξη/ δραστηριότητα για τα κορίτσια της "χρυσής ομάδας" ηλικίας 6 έως 8 ετών.

Σε ένα βιωματικό εργαστήρι με εμψυχωτή τον δάσκαλο Γιάννη Μαρμαρά τα κορίτσια αρχικά κατέγραψαν μετά από καταιγισμό ιδεών όσα περισσότερα συναισθήματα και ψυχολογικές καταστάσεις μπορούσαν σε λευκές κόλλες και στον πίνακα. Έπειτα, αφού παρέδωσαν τα χαρτιά τους, παροτρύνθηκαν να σηκωθούν μία μία και αφού επιλέξουν στην τύχη ένα χαρτί να παρουσιάσουν με μιμητικές κινήσεις μόνο, την κατάσταση ή το συναίσθημα που έγραφε. Η παντομίμα συνοδευόταν από μουσική υπόκρουση καθώς ο δάσκαλος έπαιζε στην κιθάρα σκοπούς αντίστοιχους του μιμούμενου συναισθήματος! Τα υπόλοιπα κορίτσια με γέλια και μεγάλο ενδιαφέρον προσπαθούσαν να καταλάβουν την αναπαράσταση και περίμεναν ανυπόμονα τη σειρά τους. Οι μικρές φίλες αποδείχτηκαν σπουδαίες στη μιμητική τέχνη! Στη συνέχεια, ομαδοσυνεργατικά τα κορίτσια παρουσίασαν κάποιες από τις καταστάσεις που τους εντυπωσίασαν περισσότερο. Στο τέλος, ένα μικρό δωράκι περίμενε τα κορίτσια! Ένα βραχιολάκι με χρωματιστές χάντρες που να τους θυμίζει τις αλλαγές των συναισθημάτων, τα χρώματα και τις μουσικές της ζωής μας!

Σκοπός της δραστηριότητας ήταν  να συνδεθούν διαθεματικά η γλώσσα, η δημιουργία και η έκφραση, η δραματική τέχνη και η μουσική και να καλλιεργηθούν η γλωσσική, η διαπροσωπική, η ενδοπροσωπική και η μουσική/ακουστική νοημοσύνη. Τα κορίτσια ανταποκρίθηκαν με ενθουσιασμό και περιμένουν την επόμενη δραστηριότητα!

Το summer athletes camp θα συνεχίσει μέχρι τις 11 Ιουλίου με ποικιλία αθλητικών, εκπαιδευτικών και ψυχαγωγικών δραστηριοτήτων για αγόρια και κορίτσια 3- 14 ετών.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69