tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

 didactica

access ban20

pistofidis ban1

Μπριζ: Βεροιώτικες διακρίσεις και στον Βόλο

Το Περιφερειακό Πρωτάθλημα Κεντρικής Ελλάδος ολοκληρώθηκε με επιτυχία το τετραήμερο 5-8 Σεπτεμβρίου στον Βόλο, συγκεντρώνοντας αθλητές από πολλές περιοχές της Ελλάδας και του εξωτερικού. Συγκεκριμένα, συμμετοχές καταγράφηκαν από Βέροια, Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Τρίπολη, Ρόδο, Πάτρα, Κατερίνη, Λάρισα και φυσικά τον Βόλο, προσδίδοντας στο τουρνουά διεθνή αέρα, με την παρουσία αθλητών από την Ιταλία και το Βέλγιο. Ξεχωριστή συμμετοχή αποτέλεσε αυτή του Giovanni Donati, μέλους της Εθνικής Ομάδας της Ιταλίας.

Το τουρνουά διοργανώθηκε στο εντυπωσιακό μπαρόκ κτήριο της Εξωραϊστικής Λέσχης Κοινωνίας Βόλου, με 29 ομάδες και 39 ζεύγη να αγωνίζονται υπό την εποπτεία των διαιτητών Μίλτου Κουτούγκου και Χρήστου Ντερέκα. Στο πρωτάθλημα, σημαντική ήταν η παρουσία του "φρέσκου αίματος" του ελληνικού μπριτζ, με μέλη της Εθνικής Ομάδας Παίδων και της U26 να αφήνουν εξαιρετικές εντυπώσεις με τις διακρίσεις τους, εντός και εκτός Ελλάδας.

Η ομάδα της Βέροιας, με εννέα συμμετοχές, σημείωσε σημαντικές διακρίσεις. Στην κατηγορία των Ζευγών OPEN, οι Καλόγηρος και Γαλιάτσος κατέκτησαν την 3η θέση, ενώ στην κατηγορία Ζευγών 1-9, οι Ζευγαρόπουλος και Ροσενλής τερμάτισαν επίσης στην 3η θέση. Ιδιαίτερα αξιόλογη ήταν και η εμφάνιση της ομάδας της Χαράς Κοντού από τη Βέροια, η οποία σε συνεργασία με συναθλητές από Ρόδο και Θεσσαλονίκη κατέλαβε την 4η θέση στην κατηγορία OPEN.

Το πρωτάθλημα ολοκληρώθηκε με μεγάλο ενδιαφέρον και ανέδειξε για ακόμη μία φορά το υψηλό επίπεδο του αθλήματος στην Ελλάδα, ενισχυμένο από τη διεθνή συμμετοχή και τη νεανική φλόγα του αθλήματος.

View this gallery on Flickr

methodos orizontio

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

meta morfo22

protonio ban egraf

kyriazis

savantidou ban

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69