tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

 didactica

access ban20

pistofidis ban1

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το Τριήμερο Κυριών της Μητρόπολης

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το Τριήμερο Κυριών του προγράμματος «Φιλοξενία Δοβρά 2024», το οποίο διοργάνωσε η Μητρόπολη Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας. Το μεσημέρι της Κυριακής, 8 Σεπτεμβρίου, ο Μητροπολίτης Παντελεήμων επισκέφθηκε τις κυρίες που συμμετείχαν στο τριήμερο, το οποίο φιλοξενήθηκε στην Ιερά Μονή Παναγίας Δοβρά Βεροίας.

Ο Μητροπολίτης ευλόγησε την τράπεζα και εξήρε την ευκαιρία που παρέχει η τοπική Εκκλησία στις κυρίες των κύκλων μελέτης Αγίας Γραφής των ενοριών της Μητροπόλεως να συμμετέχουν σε ένα πνευματικό τριήμερο στην ιστορική Ιερά Μονή. Τόνισε τη σημασία της πνευματικής ωφέλειας που προκύπτει από την παρουσία τους κάτω από τη σκέπη της Υπεραγίας Θεοτόκου και του Αγίου Λουκά του Ιατρού.

Παράλληλα, ο Μητροπολίτης εξέφρασε θερμές ευχαριστίες στον Υπεύθυνο του προγράμματος «Φιλοξενία Δοβρά 2024», Αρχιμανδρίτη Εφραίμ Παπαμανώλη, καθώς και σε όλους τους εθελοντές που εργάστηκαν για την επιτυχημένη διοργάνωση της εκδήλωσης. Επίσης, συνεχάρη τον υπεύθυνο του Τριημέρου Κυριών, Πρωτοπρεσβύτερο π. Νικόλαο Παπαθεοδώρου, την Πρεσβυτέρα Κλεοπάτρα Φώτη και την υπόλοιπη ιερατική οικογένεια για το πλούσιο πρόγραμμα που προετοίμασαν, τονίζοντας τη σημασία της ομαδικής προσπάθειας για την επιτυχία του τριημέρου.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, οι κυρίες παρουσίασαν ένα σύντομο μουσικό πρόγραμμα αφιερωμένο στην Κύπρο, με αφορμή τη συμπλήρωση 50 χρόνων από την τουρκική εισβολή. Η «Φιλοξενία Δοβρά 2024» φέρει φέτος τον τίτλο «Χαίρε Κύπρος αδούλωτη», ως ένδειξη τιμής προς τη Μεγαλόνησο.

Τέλος, οι κυρίες ευχήθηκαν στον Μητροπολίτη Παντελεήμονα για τη συμπλήρωση 30 ετών από την ενθρόνισή του στην Αποστολική Μητρόπολη της Βεροίας, εκφράζοντας την ευγνωμοσύνη τους για τη μακροχρόνια πνευματική καθοδήγησή του.

methodos orizontio

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

meta morfo22

protonio ban egraf

kyriazis

savantidou ban

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69