tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

 didactica

access ban20

pistofidis ban1

Η Νάουσα τίμησε τον πολιούχο της, Όσιο Θεοφάνη

Το πρωί της Δευτέρας, 19 Αυγούστου, η Νάουσα γιόρτασε με ευλάβεια τον πολιούχο της, Όσιο Θεοφάνη. Στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου Ναούσης τελέστηκε Αρχιερατική Θεία Λειτουργία, στην οποία χοροστάτησε ο Μητροπολίτης Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας Παντελεήμων.

Κατά τη διάρκεια της Θείας Λειτουργίας, το εκκλησίασμα είχε την ευκαιρία να προσκυνήσει την Τιμία Κάρα του Οσίου Θεοφάνους, ένα ιερό κειμήλιο που αποτελεί σύμβολο πίστης και προστασίας για την πόλη της Νάουσας.

Στην τελετή παρευρέθηκε πλήθος πολιτικών και στρατιωτικών αρχών, καθώς και πολλοί ευσεβείς Ναουσαίοι, που προσήλθαν για να αποτίσουν φόρο τιμής στον προστάτη της πόλης τους. Η ατμόσφαιρα ήταν γεμάτη κατάνυξη και ευλάβεια, καθώς όλοι οι παρευρισκόμενοι συμμετείχαν με σεβασμό και πίστη στη θρησκευτική αυτή εκδήλωση.

Η τιμή προς τον Όσιο Θεοφάνη αποτελεί κάθε χρόνο σημείο αναφοράς για τη Νάουσα, συνδέοντας τους κατοίκους με τις θρησκευτικές τους παραδόσεις και ενισχύοντας το αίσθημα ενότητας και πνευματικότητας στην πόλη.

View this gallery on Flickr

methodos orizontio

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

meta morfo22

protonio ban egraf

kyriazis

savantidou ban

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69