tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

 didactica

access ban20

pistofidis ban1

Εθελοντικός καθαρισμός στο Σέλι: Μια πράξη αλληλεγγύης και περιβαλλοντικής ευαισθησίας

Σήμερα το πρωί, το πάρκο της Αγίας Παρασκευής στο Σέλι πλημμύρισε από χαμόγελα και προσφορά, καθώς κάτοικοι από τα «βόρεια προάστια» του χωριού συμμετείχαν σε μια εθελοντική δράση καθαρισμού. Η πρωτοβουλία, η οποία είχε ανακοινωθεί χθες στη συνέλευση του Πολιτιστικού Συλλόγου, απέδειξε για άλλη μια φορά ότι ο εθελοντισμός αποτελεί κινητήρια δύναμη για την περιοχή.

Οι συμμετέχοντες συγκεντρώθηκαν από νωρίς το πρωί, εξοπλισμένοι με γάντια και σακούλες απορριμμάτων, και άρχισαν να καθαρίζουν το πάρκο από τα σκουπίδια που είχαν συσσωρευτεί. Πλαστικά, σπασμένα μπουκάλια, ακόμη και κλαδιά συλλέχθηκαν με προσοχή, και το πάρκο απέκτησε ξανά την καθαρότητα και την ομορφιά του.

Η κοινότητα Σελίου, αναγνωρίζοντας τη σημασία αυτής της εθελοντικής προσπάθειας, φρόντισε να υποστηρίξει τη δράση. Με τη συνδρομή του Δασικού Συνεταιρισμού, ένα ειδικό όχημα της κοινότητας θα αναλάβει την αποκομιδή των σακουλών με τα απορρίμματα.

Ο καθαρισμός αυτός δεν ήταν μόνο μια πράξη περιβαλλοντικής ευαισθησίας, αλλά και μια σημαντική ευκαιρία για τους κατοίκους να συναντηθούν και να συνεργαστούν για το κοινό καλό. Η επιτυχία της δράσης αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο για περισσότερες παρόμοιες πρωτοβουλίες στο μέλλον, με στόχο την προστασία και την ανάδειξη του φυσικού περιβάλλοντος της περιοχής.

methodos orizontio

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

meta morfo22

protonio ban egraf

kyriazis

savantidou ban

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69