tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

 didactica

access ban20

pistofidis ban1

super course

Η αποκατάσταση τομής στην οδό Ελιάς προκάλεσε αρνητικά σχόλια - Τι συνέβη

Η αποκατάσταση των τομών που προκλήθηκαν από έργα εκσκαφής για τη δημιουργία δικτύου φυσικού αερίου στην οδό Ελιάς στη Βέροια έχει προκαλέσει αρνητικά σχόλια από τους κατοίκους της περιοχής. Η κατάσταση του δρόμου, ο οποίος είναι στρωμένος με κυβόλιθο, έχει αλλάξει δραματικά, καθώς οι τομές καλύφθηκαν με άσφαλτο.

Ο κεντρικός δρόμος στην βιτρίνα της πόλης απέκτησε μια «παρδαλή» εικόνα, με την μαύρη άσφαλτο μέσα στους κυβόλιθους.

Σε επικοινωνία με αξιωματούχο του δήμου, εξηγήθηκε ότι πρόκειται για προσωρινή αποκατάσταση και οφείλεται σε παράγοντες που σχετίζονται με την προμήθεια υλικών.

Συγκεκριμένα, όπως μας εξήγησε, το εργοστάσιο που προμηθεύει τους κυβόλιθους για την οδό είναι κλειστό και αναμένεται να επαναλειτουργήσει στις 29 Αυγούστου. Μέχρι τότε, ο εργολάβος αναγκάστηκε να καλύψει τις τομές με άσφαλτο για να εξασφαλίσει την ομαλή κυκλοφορία και να αποφευχθούν προβλήματα για τους οδηγούς και τους πεζούς. Η εταιρεία που κατασκευάζει το έργο, ήθελε να αφήσει τις τομές με χαλίκι μέχρι να παραλάβει τα υλικά (τέλος Αυγούστου) αλλά ο δήμος απαίτησε να υπάρξει προσωρινή αποκατάσταση για να μην υπάρχει σκόνη.

Όταν το εργοστάσιο ανοίξει ξανά, οι κυβόλιθοι θα προμηθευτούν και η άσφαλτος θα αφαιρεθεί. Οι κυβόλιθοι θα τοποθετηθούν εκ νέου για να αποκατασταθεί η αρχική κατάσταση του δρόμου.

Συνολικά, η κατάσταση στην οδό Ελιάς αναμένεται να αποκατασταθεί πλήρως με την τοποθέτηση των κυβόλιθων στις αρχές Σεπτεμβρίου, καθώς η διαχείριση των έργων συνεχίζεται με στόχο τη βελτίωση της περιοχής και την ικανοποίηση των αναγκών της τοπικής κοινότητας.

methodos orizontio

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

meta morfo22

protonio ban egraf

ΜΙΜΗΣ ΚΟΓΙΑΣ

kyriazis

savantidou ban

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69