tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

 didactica

access ban20

pistofidis ban1

super course

Το Κέντρο Υποστήριξης Ενηλίκων του ΣΟΦΨΥ στο Πλανητάριο

Την Κυριακή 19/11/2023 το Κέντρο Υποστήριξης Ενηλίκων με ψυχικές διαταραχές του ΣΟΦΨΥ Ημαθίας πραγματοποίησε επίσκεψη στο Πλανητάριο στη Θεσσαλονίκη μέσω του προγράμματος ΝΟΕSIS, δίνοντάς του την ευκαιρία να γνωρίσει τους παράγοντες που επηρεάζουν τις κλιματικές συνθήκες του πλανήτη παρακολουθώντας μια ταινία ντοκιμαντέρ στον θόλο " Το κλίμα της Γης ".

Στη συνέχεια έγινε ξενάγηση στο μουσείο ξεκινώντας από την Τεχνολογία μεταφορών όπου εκεί τα μέλη του ΣΟΦΨΥ γνώρισαν από κοντά ξεχωριστά μοντέλα συγκρίνοντας την τάση του παρελθόντος με αυτές του παρόντος και του μέλλοντος. Στη συνέχεια περιηγήθηκαν στην Αρχαία Ελληνική Τεχνολογία γνωρίζοντας δείγματα τεχνολογικών επιτευγμάτων της αρχαίας Ελλάδας, με ομοιώματα που αφορούν στην καθημερινή ζωή, στις κατασκευές, στη μηχανολογία κ.α.

Τέλος στον χώρο διάδρασης το Τεχνόπαρκο, όπου συμμετείχαν ενεργά μαθαίνοντας και διασκεδάζοντας στα 50 εκθέματα σχετικά με τον ηλεκτρισμό, το μαγνητισμό, την οπτική κ.α. Έγιναν για λίγο αστροναύτες και έμαθαν πόσο ζυγίζουμε σε κάθε πλανήτη. Η βόλτα τους έκλεισε με γεύμα στο Mediterranean Cosmos.

methodos orizontio

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

meta morfo22

protonio ban egraf

ΜΙΜΗΣ ΚΟΓΙΑΣ

kyriazis

savantidou ban

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69