tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

super course

Θεματική εβδομάδα εκδηλώσεων του «Έρασμου», με αφορμή την Διεθνή Ημέρα για την εξάλειψη της βίας κατά των γυναικών

Ο Σύλλογος Κοινωνικής Παρέμβασης «Έρασμος», όπως κάθε χρόνο, διοργανώνει δράσεις – εκδηλώσεις, στο πλαίσιο θεματικής εβδομάδας, με αφορμή την 25η Νοέμβρη – Διεθνή Μέρα για την εξάλειψη της βίας κατά των γυναικών.

Φέτος η θεματική μας εβδομάδα περιλαμβάνει τις παρακάτω δράσεις - εκδηλώσεις:

  • Τετάρτη 22 Νοεμβρίου 2023, στις 7:00μ.μ. στον Πολυχώρο «Ελιά»

«Έμφυλη βία & trafficking. Συγκοινωνούντα δοχεία μιας διαχρονικής μάστιγας»

Βιβλιοπαρουσίαση του Αστυνομικού Μυθιστορήματος του Εκπαιδευτικού και Συγγραφέα Τάσου Παπαναστασίου «Το Σπάσιμο» (εκδόσεις «ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ») με θέμα το trafficking (Εμπορία - διακίνηση γυναικών), σε συνδιοργάνωση με το Βιβλιοπωλείο «Ηλιοτρόπιο». Θα μιλήσουν: Ο Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Συνοριακών Φυλάκων Παναγιώτης Χαρέλας, εκ μέρους της Επιστημονικής Ομάδας του «Έρασμου» η Ψυχολόγος της δομής Ευμορφία Μήτσιου και ο ίδιος ο συγγραφέας.

  • Παρασκευή 24 Νοεμβρίου 2023, 10:30π.μ. – Πλ. Δημαρχείου Βέροιας

«ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ - Ο Σύλλογος Κοινωνικής Παρέμβασης «ΕΡΑΣΜΟΣ» τιμά την Παγκόσμια Γυναίκα και τους καθημερινούς αγώνες κατά της έμφυλης βίας»

Η δράση θα είναι διαδραστική με τη συμμετοχή των μαθητών του 1ου Δημοτικού Σχολείου Βέροιας, του 1ου ΕΠΑΛ και του 5ου Γυμνασίου και θα διανεμηθεί ενημερωτικό υλικό για το έργο του «Έρασμου» και τις δράσεις πρόληψης και αντιμετώπισης της έμφυλης βίας. Την εκδήλωση θα χαιρετήσουν προσκεκλημένοι εκπρόσωποι φορέων και τοπικών αρχών, ενώ το μεσημέρι της ίδιας ημέρας, στη 1.00μ.μ., ο «Έρασμος» θα παραχωρήσει Συνέντευξη Τύπου στους εκπροσώπους των τοπικών ΜΜΕ, στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου στο Δημαρχείο.

  • Δευτέρα 27 Νοεμβρίου 2023, 7:00μ.μ – Χώρος Τεχνών Δήμου Βέροιας

«Δωσ’ μου ένα όραμα ν’ αντισταθώ»

Βραδιά Μουσικής και Λόγου, υπό την καλλιτεχνική διεύθυνση και επιμέλεια της Ελένης Αναγνώστου, με τη συμμετοχή της Σχολικής Χορωδίας Βέροιας και της Χορωδίας του Π.Σ. «ΑΙΓΕΣ» Βεργίνας.

Συμμετέχει φιλικά η ερμηνεύτρια και Μουσικός Μάγδα Θεοσίδου.

Θ’ ακουστούν τραγούδια και θα διαβαστούν λογοτεχνικά αποσπάσματα σχετικά με τη βία κατά των γυναικών. Κείμενα διαβάζουν οι: Ελένη Αμανατίδου,  Χριστίνα Καραλή, Ευδοξία Μανωλοπούλου, Φράξη Τζίμα, Όλγα Χειμωνίδου, Κλειώ Χατζοπούλου και Σπύρος Καραγιάννης.

Παίζει και χορεύει η Δέσποινα Γιάγκογλου. Στα κρουστά η Όλγα Αλεξίου. Κιθάρα, Κωστής Χαλάτσης. Κείμενά τους διαβάζουν επίσης, η Έλσα Κορνέτη και η Πόπη Φιρτινίδου. Να σημειωθεί ότι στο πλαίσιο της συγκεκριμένης εκδήλωσης, και σε συνεργασία με το 3ο Σύστημα Δασοπροσκόπων Βέροιας, στο Φουαγιέ της Στέγης Γραμμάτων και Τεχνών, θα συλλέξουμε τρόφιμα, για τη διανομή δεμάτων αγάπης σε κοινωνικά ευάλωτες οικογένειες, κατά την εορταστική περίοδο Χριστουγέννων – Πρωτοχρονιάς. Καλείστε να συνδράμετε κατά την προαίρεση και τη δυνατότητά σας.

Σε όλες τις δράσεις – εκδηλώσεις η είσοδος είναι ελεύθερη

methodos orizontio

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

meta morfo22

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69