tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Νέος Διοικητής στην Ι Μεραρχία Πεζικού ανέλαβε ο Υποστράτηγος Σαράντης Τυλιγαδάς (φωτογραφίες)

Η τελετή παράδοσης – παραλαβής της Διοίκησης της Ι Μεραρχίας Πεζικού  παρουσία του Διοικητή της Διοίκησης Ειδικού Πολέμου Αντιστράτηγου Δημητρίου Χούπη, πραγματοποιήθηκε την Τρίτη, στο στρατόπεδο «ΜΑΚΕΔΟΝΟΜΑΧΟΥ ΚΑΠΕΤΑΝ ΑΜΥΝΤΑ».

Ο Υποστράτηγος Σαράντης Τυλιγαδάς ανέλαβε τα νέα του καθήκοντα ως Διοικητής της Ι Μεραρχίας Πεζικού, ενώ ο απερχόμενος Αντιστράτηγος Πάρις Καπραβέλος ανέλαβε τα καθήκοντα του Διοικητή στο Γ΄ ΣΣ / NRDC–GR.

Την δέηση τέλεσε ο Πρωτοσύγκελος της Μητρόπολης Αρχιμ. Αθηναγόρας Μπίρδας, ο Αρχιμ. Σωφρόνιος Φάκας, ο Διακ. Κοσμάς Καραγιάννης και ο ιερέας του Στρατοπέδου Υπολοχαγός Χαράλαμπος Αμανατίδης.

Διαγγελέας ήταν ο Ταγματάρχης Βασίλης Λέτσιος.

Ακολούθησε η ανάγνωση της ημερήσιας διαταγής από τον παραδίδοντα Διοικητή Αντιστράτηγο Πάρι Καπραβέλο, υποστολή και επίδοση λαβάρου στον ίδιο, έπαρση λαβάρου, ανάγνωση ημερήσιας διαταγής του παραλαμβάνοντος Διοικητή Υποστράτηγου Σαράντη Τυλιγαδά, κατάθεση στεφάνου από τον κ. Καπραβέλο, ενός λεπτού σιγή και ανάκρουση του Εθνικού Ύμνου.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν ο Αντιπεριφερειάρχης Ημαθίας Κώστας Καλαϊτζίδης, ο Δήμαρχος Βέροιας Κώστας Βοργιαζίδης, ο βουλευτής Άγγελος Τόλκας, ο Διοικητής της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ημαθίας Ταξίαρχος Γιώργος Αδαμίδης, ο Διοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ημαθίας Πύραρχος Αλέξανδρος Κουβακάς, ο πρώην διοικητής της Ι Μεραρχίας Υποστράτηγος Δημήτρης Βουνίσιος, ο πρόεδρος της Ένωσης Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας Ημαθίας Κωνσταντίνος Κωνσταντάρας και μέλη της Ένωσης, μέλη της Ένωσης Παλαιών Προσκόπων Βέροιας κ.α.

View this gallery on Flickr

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69