tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

ΕΠΑΛ Βέροιας και Εργαστηριακό Κέντρο συγκέντρωσαν κοτσίδες για καλό σκοπό (φωτογραφίες)

Για έβδομη συνεχόμενη χρονιά το 1ο ΕΠΑΛ Βέροιας και το Εργαστηριακό Κέντρο Βέροιας να συγκεντρώνει κοτσίδες για καλό σκοπό.

Στα πλαίσια συνεργασίας των σχολείων με το πανελλήνιο σύλλογο γυναικών με καρκίνο του μαστού «Άλμα Ζωής», την Τετάρτη 8 Μαρτίου, Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας, πραγματοποιήθηκε δράση συγκέντρωσης και δωρεάς κοτσίδων, στο ισόγειο της Δημόσιας Κεντρικής Βιβλιοθήκης Βέροιας.

Η προσέλευση του κόσμου ήταν μεγάλη και οι μαθητές της ειδικότητας Κομμωτικής Τέχνης, με την  υποστήριξη των καθηγητών τους, Χριστίνα Καγκελίδου, Στέλλα Κακαγιάννη, Μαρία Βασιλειάδου και Κατερίνα Αλεξοπούλου, συγκέντρωσαν πάνω από πενήντα κοτσίδες.

Σημαντική είναι και η στήριξη που παρέχουν οι επαγγελματίες κομμωτές – κουρείς της περιοχής μας και το σωματείο τους, που συγκεντρώνουν κοτσίδες καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς και τις προσφέρουν στα Σχολεία που λειτουργούν ως εκπρόσωποι του Συλλόγου. Απόψε περισσότερες από 130 κοτσίδες ήταν προσφορά των κομμωτών, που συγκεντρώθηκαν από τον Οκτώβριο έως και σήμερα.

Όταν συγκεντρωθεί ο μέγιστος αριθμός κοτσίδων αποστέλλεται στο «Άλμα Ζωής» για τη δημιουργία περουκών για γυναίκες που υποβάλλονται σε χημειοθεραπείες.

Αξίζει να σημειωθεί ότι τα παιδιά ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένα, μοίρασαν ενημερωτικά έντυπα στους πολίτες στην πλατεία Δημαρχείου, μεταφέροντας το μήνυμα της κοινωνικής προσφοράς και του εθελοντισμού.

Στην δράση παραβρέθηκε ο διευθυντής του Ε.Κ. Βέροιας Νίκος Ουσουλτζόγλου και μαθητές του 4ου μεταλυκειακού έτους (μαθητεία) που κάνουν την πρακτική τους σε κομμωτήρια.

Αρωγοί του προγράμματος στέκονται οι δύο διευθυντές των σχολείων, του Ε.Κ. Βέροιας Νίκος Ουσουλτζόγλου και του 1ου ΕΠΑ.Λ Βέροιας Βαπτιστής Παντής.

View this gallery on Flickr

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69