tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Ιατροί και Οδοντίατροι τίμησαν τους προστάτες τους Αγίους Αναργύρους, Κύρο και Ιωάννη

Την Τρίτη 31 Ιανουαρίου ο Μητροπολίτης Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας Παντελεήμων λειτούργησε και κήρυξε τον θείο λόγο στον Ιερό Ναό των Αγίων Αναργύρων Βεροίας για την εορτή των Αγίων Αναργύρων Κύρου και Ιωάννου, προστατών του Ιατρικού και του Οδοντιατρικού Συλλόγου Νομού Ημαθίας.

Μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας, τέλεσε μνημόσυνο για τους αειμνήστους Ιατρούς και Οδοντιάτρους και ακολούθησε ομιλία από τον ομότιμο καθηγητή Νευρολογίας του Α.Π.Θ. Σταύρο Μπαλογιάννη, παρουσία τοπικών πολιτικών αρχών, μελών του Ιατρικού και του Οδοντιατρικού Συλλόγου Νομού Ημαθίας και ευλαβών πιστών.

Στο τέλος ο προϊστάμενος της ενορίας και Αρχιερατικός Επίτροπος Αντιγονιδών Αρχιμ. Παύλος Σταματάς έκανε ιδιαίτερη αναφορά στο πρόσωπο του Μητροπολίτη, ο οποίος καθιέρωσε την εορτή των Αγίων Αναργύρων Κύρου και Ιωάννου, ως προστατών των Ιατρών από τα πρώτα χρόνια της Ποιμαντορίας του.

Ο Μητροπολίτης ευχήθηκε πατρικώς οι Άγιοι Ανάργυροι Κύρος και Ιωάννης, να ευλογούν, να προστατεύουν και να ενδυναμώνουν όλους τους Ιατρούς και Οδοντιάτρους της επαρχίας μας και όσους διακονούν στον τομέα της υγείας, ενώ δεν παρέλειψε να εκφράσει τις ευχαριστίες του προς τον προσκεκλημένο εκλεκτό ομιλητή.

View this gallery on Flickr

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69