tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Ολοκληρώθηκαν οι λατρευτικές εκδηλώσεις τον Άγιο Λουκά τον Ιατρό

Το διήμερο 28 και 29 Μαΐου με λαμπρότητα πανηγύρισε ο Ιερός Ναός του Αγίου Λουκά του Ιατρού της Ιεράς Μονής Παναγίας Δοβρά Βεροίας την ετήσια εορτή της μετακομιδής του Ιερού Λειψάνου του Αγίου Λουκά από τη Συμφερούπολη της Κριμαίας στην Ιερά Μονή.

Το χαριτόβρυτο Ιερό Λείψανο του Αγίου Λουκά του Ιατρού που αποθησαυρίζεται στην Ιερά Μονή εδώ και δεκαέξι χρόνια, αποτελεί ένα ιατρείο ψυχών και σωμάτων, στο οποίο προστρέχουν καθημερινά προσκυνητές από όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό για να ζητήσουν, να ευχαριστήσουν και να δοξολογήσουν τον Θαυματουργό Άγιο για τα πολυάριθμα θαύματα που επιτελεί.

Οι λατρευτικές εκδηλώσεις ολοκληρώθηκαν το εσπέρας της 29ης Μαΐου με τον Μεθεόρτιο Εσπερινό και τον Παρακλητικό Κανόνα του Θαυματουργού Αγίου, κατά τον οποίο τον θείο λόγο κήρυξε ο Γραμματέας της Ιεράς Μητροπόλεως μας και Αρχιερατικός Επίτροπος Ειρηνουπόλεως Αρχιμ. Αρσένιος Χαλδαιόπουλος.

Παράλληλα με τις λατρευτικές εκδηλώσεις ξεκίνησε και η «4η Ιατρική Εβδομάδα» προς τιμήν του Αγίου Λουκά του Ιατρού, την οποία διοργανώνει η Ιερά Μητρόπολις μας με πρωτοβουλία και μέριμνα του σεπτού Ποιμενάρχου μας, Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας κ. Παντελεήμονος.

Πρόκειται για μία σειρά εκδηλώσεων, οι οποίες λαμβάνουν χώρα στις κατά τόπους Αρχιερατικές Περιφέρεις και γίνεται ενημέρωση από εκλεκτούς ομιλητές για ιατρικά θέματα.

Ο Μεθεόρτιος Εσπερινός μεταδόθηκε απευθείας μέσω της ιστοσελίδας της Ιεράς Μητροπόλεως μας, της αντίστοιχης σελίδας στο Facebook και του ραδιοφωνικού σταθμού «Παύλειος Λόγος 90.2 FM».

View this gallery on Flickr

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69