tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Ο σύλλογος ΜΑμΑ στο Νηπιαγωγείο Αγκαθιάς

Την Τετάρτη 25/05/2022 ο Συλλογος Μ.Α.μ.Α προσκλήθηκε να συμμετέχει και να επικοινωνήσει το έργο του, σε μια ενημερωτική εκδήλωση που διοργάνωσε το Νηπιαγωγείο Αγκαθιάς με υπεύθυνη νηπιαγωγό την κα. Κουκουλιάντα Ευμορφία. Θέμα ήταν η σκέψη και συγκεκριμένα « Μαθαίνω να σκέφτομαι… Ρυθμίζω τη συμπεριφορά μου», με ομιλήτρια την ψυχολόγο και εθελόντρια επιστημονική υπεύθυνη του Συλλόγου Μ.Α.μ.Α. κα. Αναγνωστου Ειρήνη.

Αρχικά, η Διευθύντρια του ΚΔΑΠ ΜΕΑ Μ.Α.μ.Α. κα. Λαγοπούλου Ολυμπία μίλησε για το Σύλλογο, το ΚΔΑΠ και το Σπίτι της Μ.Α.μ.Α., τους στόχους , τους σκοπούς και το έργο. Έδωσε πληροφορίες για τα προγράμματα στα οποία συμμετέχουν οι ωφελούμενοι, καθώς και για το ποιοί μπορούν να συμμετέχουν.

Στη συνέχεια η κα. Αναγνώστου μίλησε για τα συναισθήματα των παιδιών 4-7 ετών και πώς οι γονείς πρέπει να τα διαχειρίζονται. Πώς να βοηθήσουμε τα παιδιά να αναπτύξουν τη συναισθηματική νοημοσύνη και τη λογική σκέψη. Έγινε, επίσης, λόγος για την επικοινωνία σχολείου και οικογένειας, τη συνεργασία και την αλληλεπίδραση που οφείλουν να έχουν. Στόχος όλων, όπως επισήμανε η κα. Αναγνώστου, πρέπει να είναι η ευτυχία των παιδιών!

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69