tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Συντονισμός δράσεων από το Δίκτυο Φορέων Ημαθίας

Πραγματοποιήθηκε στη Βέροια τη Δευτέρα 23/6 η συγκέντρωση φορέων, εκπροσώπων κινημάτων, συλλογικοτήτων και πολιτών. Συζητήθηκαν θέματα που αφορούν τον αγώνα των ανασφάλιστων του ΟΑΕΕ,τα κόκκινα δάνεια, το σχεδιαζόμενο αιολικό πάρκο στο Βέρμιο. Έγινε επίσης ενημέρωση από την ομάδα αλληλεγγύης Αλεξάνδρειας εστιάζοντας στα επιτακτικά προβλήματα επιβίωσης των πολιτών στην περιοχή τους. Από τη Ανεξάρτητη Πρωτοβουλία Νάουσας για τις προγραμματισμένες για το καλοκαίρι δράσεις τους. Από τον πρόεδρο της ΕΛΜΕ Ημαθίας για τις κινητοποιήσεις των εκπαιδευτικών και τα προβλήματα των σχολείων ενόψει της επόμενης σχολικής χρονιάς. Από το Ανθρώπινο Δυναμικό για τη συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης το Σάββατο στην πλατεία Ωρολογίου από την ομάδα τους.

Το Δίκτυο κατέληξε στην ανάγκη παρακολούθησης όλων των θεμάτων αυτών στη διάρκεια του καλοκαιριού, στη στήριξη από όλους όλων των εκδηλώσεων και στην ανάγκη συνέχισης της κοινής μας προσπάθειας ενδυναμώνοντας το μέτωπο απέναντι στα πολλά και μεγάλα προβλήματα.

Στα σχέδιά συμπεριλαμβάνεται διοργάνωση κοινής εκδήλωσης όλων των κινημάτων στη Βέροια.

Το ψήφισμα της συνέλευσης

Από την συγκέντρωση του Δικτυύου εκδόθηκε το παρακάτων ψήφισμα:

"Η συνέλευση του Δικτύου Δράσης Φορέων Ημαθίας , κινημάτων , συλλογικοτήτων και πολιτών του νομού δηλώνουμε τη συμπαράσταση μας στους εργαζόμενους της ΒΙΟΜΕ , στις καθαρίστριες του ΥΠ.ΟΙΚ. και στους κατοίκους στις Σκουριές , οι οποίοι δίνουν έναν αγώνα διαρκείας , κινηματικό και δικαστικό με τις πλέον αντίξοες συνθήκες στο κράτος των Μνημονίων, για την επιβίωση τους ,την ποιότητα ζωής τους και το περιβάλλον.
Θεωρούμε τον αγώνα τους πλέον εμβληματικό για όλους τους εργαζόμενους και όλες τις κοινωνικές ομάδες που πλήττονται με τις εφαρμοζόμενες πολιτικές, στέλνοντας μήνυμα ελπίδας με το σθένος , το κουράγιο και τη δύναμη τους.
Συμπαραστεκόμαστε επίσης στην αγωνία που βιώνουν οι ανασφάλιστοι του ΟΑΕΕ καθώς και οι εργαζόμενοι που απειλούνται με απόλυση και διαθεσιμότητα εκφράζοντας την πεποίθηση μας ότι οι κοινοί μας αγώνες είναι ο δρόμος για τη δικαίωση των αιτημάτων μας".
 

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69