BANNER ME POS 987x100px

tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

pistofidis ban1

Παρέλαση και κατάθεση στεφάνων στη Νέα Νικομήδεια για την 28η Οκτωβρίου

Τη Δευτέρα 28η Οκτωβρίου, ανήμερα της εθνικής επετείου του "ΟΧΙ", η Νέα Νικομήδεια τίμησε τη μνήμη των αγωνιστών της ελευθερίας με επισημότητα και πατριωτισμό. Μετά τη Θεία Λειτουργία στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου, κάτοικοι και επισκέπτες συγκεντρώθηκαν στο ηρώο του χωριού, όπου πραγματοποιήθηκε επιμνημόσυνη δέηση από τον πάτερ Άνθιμο.

Στην κατάθεση στεφάνων συμμετείχαν εκπρόσωποι φορέων και συλλόγων της περιοχής, τιμώντας τη μνήμη των ηρώων: ο εκπρόσωπος του δημάρχου Κελεσίδης Ευστάθιος, η πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Παπαδοπούλου Σοφία, η Αναστασία Ευτηριάδου από τον Σύλλογο Εθελοντών Αιμοδοτών "Η ΑΓΑΠΗ", ο Νικόλαος Παπαδόπουλος από τον Μορφωτικό Πολιτιστικό Σύλλογο Νέας Νικομήδειας "Ο ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ" και ο Γεώργιος Χατζηκυριακίδης από το Νηπιαγωγείο Νέας Νικομήδειας.

Τον πανηγυρικό της ημέρας επιμελήθηκε και εκφώνησε η γραμματέας του πολιτιστικού συλλόγου, Παπαδοπούλου Παυλίνα, η οποία υπενθύμισε το νόημα της ημέρας και τη σημασία της ελευθερίας. Στη συνέχεια, μαθητές του νηπιαγωγείου και του δημοτικού σχολείου απήγγειλαν ποιήματα, ενώ ακολούθησε ενός λεπτού σιγή και η ανάκρουση του εθνικού ύμνου.

Η τελετή ολοκληρώθηκε με την παρέλαση των μαθητών του νηπιαγωγείου και των μελών του χορευτικού συλλόγου, υπογραμμίζοντας την ενότητα και τη συνέχεια της ελληνικής παράδοσης. Τη σημερινή διοργάνωση ανέλαβε ο Μορφωτικός Πολιτιστικός Σύλλογος Νέας Νικομήδειας "Ο ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ".

View this gallery on Flickr

methodos orizontio

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

meta morfo22

protonio ban egraf

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69