BANNER ME POS 987x100px

tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

pistofidis ban1

Σιδηρόπουλος Sound: Καινοτόμες λύσεις ήχου και ασφάλειας για αυτοκίνητα, δίκυκλα και σκάφη

Η εταιρεία "Σιδηρόπουλος │ Συναγερμοί - Ήχος - Αξεσουάρ / Sidiropoulos Sound" αποτελεί πρότυπο στον χώρο των ηλεκτρονικών συστημάτων αναπαραγωγής ήχου, εικόνας και συστημάτων ασφαλείας. Σε έναν σύγχρονο και τεχνολογικά εξελιγμένο χώρο, η εταιρεία προσφέρει λύσεις για αυτοκίνητα, δίκυκλα και σκάφη θαλάσσης, με έμφαση στην ποιότητα και την αξιοπιστία.

Η "Sidiropoulos Sound" δημιουργήθηκε από ανθρώπους εξειδικευμένους στα ηλεκτρονικά μέσα και την τεχνολογία, με πολυετή εμπειρία στον χώρο των συστημάτων συναγερμού και ήχου. Η ομάδα της αποτελείται από έμπειρους τεχνικούς και συνεργάτες, οι οποίοι συνδυάζουν την εμπειρία του παρελθόντος με την καινοτομία του σήμερα, καλύπτοντας ένα ευρύ φάσμα μοντέλων αυτοκινήτων, όπως Alfa Romeo, Audi, BMW, Ford, Honda, Subaru, Toyota, VW και άλλα.

Σε συνεργασία με τις μεγαλύτερες και πιο αξιόπιστες επίσημες αντιπροσωπείες στον τομέα των υποσυστημάτων αυτοκινήτου και δικύκλων, όπως Kenwood, Sony, Pioneer, JVC, Alpine και Blaupunkt, η εταιρεία προσφέρει τις ιδανικότερες λύσεις για κάθε ανάγκη. Επίσης, στον τομέα των συστημάτων ήχου συνεργάζεται με τις εταιρείες Clarion, MacAudio, Hertz και άλλες, εξασφαλίζοντας υψηλής ποιότητας επιλογές για τους πελάτες της.

Η έκθεση της "Sidiropoulos Sound" διαθέτει μια πλούσια γκάμα προϊόντων που καλύπτουν κάθε ανάγκη του καταναλωτή. Από οθόνες, συστήματα πλοήγησης, ραδιόφωνα (Radio CD, USB, Bluetooth, iPod), έως ηχοσυστήματα και συναγερμούς, η εταιρεία προσφέρει τα πάντα για την αναβάθμιση του οχήματος ή της κατοικίας σας. Επιπλέον, διαθέτει προϊόντα όπως ράδιο CD, multimedia, ενισχυτές, subwoofer, ηχεία, συστήματα πλοήγησης, συναγερμούς αυτοκινήτων και κατοικιών, αισθητήρες παρκαρίσματος, Bluetooth, GPS tracker για αυτοκίνητα και ζώα, και πολλά άλλα.

Οι ειδικοί της "Sidiropoulos Sound" είναι πάντα διαθέσιμοι να προσφέρουν εξατομικευμένες προτάσεις και να λύσουν κάθε απορία των πελατών τους, στοχεύοντας πάντα στην ικανοποίηση, την ασφάλεια και την διασκέδαση τους. Με προϊόντα από κορυφαίες εταιρείες όπως Sony, LM Digital, Kenwood, IQ Digital, JVC, Pioneer, Gear και Hertz, η εταιρεία προσφέρει τις καλύτερες τιμές της αγοράς, διασφαλίζοντας άριστη σχέση ποιότητας και κόστους.

Στην "Sidiropoulos Sound", οι πελάτες μπορούν να ανακαλύψουν τις πιο σύγχρονες τεχνολογικά λύσεις για το όχημα, το δίκυκλο ή το σκάφος τους, με την υποστήριξη και την τεχνογνωσία μιας έμπειρης και εξειδικευμένης ομάδας.

ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΣ │ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΙ - ΗΧΟΣ - ΑΞΕΣΟΥΑΡ / Sidiropoulos Sound

Σιδηρόπουλος Γιάννης
Λ. Στρατού 80, Βέροια
Τηλ. / Φαξ: 2331071340
Κιν.: 6973348056
e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

View this gallery on Flickr

methodos orizontio

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

meta morfo22

protonio ban egraf

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69