BANNER ME POS 987x100px

tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

pistofidis ban1

Every Tech: Νέο κατάστημα στη Βέροια με εξειδίκευση σε επισκευές και εμπορία υπολογιστών

Ξεκίνησε την λειτουργία το νέουκατάστημα ηλεκτρονικών υπολογιστών Every Tech, που βρίσκεται στην οδό Λουτρού 5, στη Βέροια. Το κατάστημα διευθύνεται από τον Ευριπίδη Αθανασιάδη και εξειδικεύεται σε ολοκληρωμένες λύσεις στον τομέα της τεχνολογίας, προσφέροντας μια πληθώρα υπηρεσιών και προϊόντων που καλύπτουν κάθε ανάγκη για τον ιδιώτη και τον επαγγελματία.


Υπηρεσίες του Every Tech:

Διάγνωση και Επισκευή Ηλεκτρονικών Υπολογιστών και Tablet
Το Every Tech αναλαμβάνει τη διάγνωση και την επισκευή ηλεκτρονικών υπολογιστών και tablet, παρέχοντας άμεσες και αξιόπιστες λύσεις για οποιοδήποτε πρόβλημα αντιμετωπίζετε. Είτε πρόκειται για τεχνικό πρόβλημα, είτε για ζήτημα απόδοσης, το κατάστημα εγγυάται αποτελεσματική επισκευή με προσοχή στη λεπτομέρεια. Ο διαγωνστικός έλεγχος γίνεται δωρεάν.

Εγκατάσταση Προγραμμάτων
Το κατάστημα προσφέρει υπηρεσίες εγκατάστασης προγραμμάτων για τη σωστή και αποδοτική λειτουργία του συστήματός σας. Από εγκατάσταση λειτουργικών συστημάτων μέχρι εξειδικευμένων λογισμικών, η Every Tech καλύπτει όλες τις ανάγκες σας.

Ανάκτηση Δεδομένων
Η απώλεια δεδομένων είναι ένα συχνό φαινόμενο, αλλά με την εξειδικευμένη τεχνογνωσία της Every Tech, οι πιθανότητες ανάκτησής τους είναι υψηλές. Αναλαμβάνουμε την ανάκτηση δεδομένων από διάφορα μέσα αποθήκευσης, με ασφάλεια και εχεμύθεια.

20241018 131841

Εμπορία Ηλεκτρονικών Υπολογιστών, Περιφερειακών και Αναλώσιμων
Στο Every Tech θα βρείτε μια ευρεία γκάμα προϊόντων όπως υπολογιστές, περιφερειακά, αναλώσιμα και εξαρτήματα υψηλής ποιότητας. Είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε να επιλέξετε τα κατάλληλα προϊόντα που θα ανταποκριθούν στις ανάγκες σας.


Στοιχεία Επικοινωνίας:


Η Every Tech είναι εδώ για να εξυπηρετήσει κάθε τεχνολογική σας ανάγκη, με προτεραιότητα την ποιότητα και την άμεση εξυπηρέτηση. Σας περιμένουμε στο νέο μας κατάστημα για να γνωρίσετε από κοντά τις υπηρεσίες και τα προϊόντα μας!

20241018 131847

methodos orizontio

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

meta morfo22

protonio ban egraf

kyriazis

savantidou ban

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69