tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Νέα χειμωνιάτικη συλλογή σε υφάσματα, ταπετσαρίες και κουρτίνες από το [LAB.]+ │ Νανά Μπίκα (φωτογραφίες)

Τον φετινό χειμώνα, ανανεώστε τον χώρο σας, με νέα υφάσματα, ριχτάρια, μαξιλάρια, ταπετσαρίες και κουρτίνες από τις νέες χειμωνιάτικες συλλογές του [LAB.]+ │ Νανά Μπίκα.

lab nov 2

Το [LAB.]+ ενημερωμένο πάντα για τις τάσεις της εποχής, εμπλούτισε την γκάμα του με μοντέρνα, κλασσικά, πρωτότυπα σχέδια και χρώματα. Όλα τα προϊόντα είναι αρίστης ποιότητας, των πιο γνωστών οίκων της Ευρώπης και της Αμερικής.

lab xmas vitr1

Τα νέα υφάσματα, ριχτάρια, μαξιλάρια, ταπετσαρίες και κουρτίνες θα 'ζεστάνουν' τον χώρο σας, μετατρέποντάς τον σε μία 'φωλιά' χαλάρωσης και θαλπωρής. Οι ανεξάντλητες χρωματικές επιλογές στις κουρτίνες και τα υφάσματα επιπλώσεων, ραμμένα με έναν ιδιαίτερο τρόπο θα ανανεώσουν το στυλ σας, ενώ οι παραγγελίες γίνονται στις επιθυμητές διαστάσεις.

Επιπλέον, στο [LAB.]+ θα βρείτε μία μεγάλη ποικιλία σε κουρτινόξυλα και στοράκια σκίασης. 

 lab nov 1

Στα πλαίσια των εορτών, στο [LAB.]+ θα βρείτε τραπεζομάντηλα και μαξιλάρια σε Χριστουγεννιάτικα μοτίβα, καθώς επίσης και μοναδικά, χειροποίητα  γούρια για το 2022.

Πρωτότυπα γούρια με κορδέλες, πον πον, φουντίτσες, χάντρες, μέταλλο, γυαλί και ξύλο, φτιαγμένα με πολύ μεράκι και γούστο, ιδανικά για δώρο ή για το σπίτι σας.

View this gallery on Flickr

 Δείτε ένα δείγμα της νέας συλλογή Φθινόπωρο – Χειμώνας 2021 

Ποιοτικά Ιταλικά & Αγγλικά βαμβακερά υφάσματα, με μοναδικά μοτίβα και χρωματικούς συνδυασμούς, που θα δώσουν νέα πνοή στον χώρο σας.

View this gallery on Flickr

[LAB.]+ │ Νανά Μπίκα
+Υφάσματα +Ταπετσαρίες +Φωτισμός 
28ης Οκτωβρίου 21, Βέροια (δίπλα στο Big Time)
Τ: 2331021801
Κ: 6932909939
E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69