tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Τα top μπουφάν που χρειάζεστε για τον φετινό χειμώνα

Η χειμερινή σεζόν ανανεώνει τον ενδιαφέρον μας για το καθημερινό ντύσιμο, καθώς οι επιλογές που κάνουμε σε είδη ένδυσης και αξεσουάρ χρειάζεται να παρέχουν έξτρα προστασία και άνεση από τις καιρικές συνθήκες.

Τα μπουφάν συνιστούν απαραίτητα κομμάτια της γυναικείας γκαρνταρόμπας καθώς προσφέρουν ζεστασιά στο χειμωνιάτικο κρύο, αναδεικνύοντας το δικό σας προσωπικό στιλ σε κάθε εμφάνιση.

Όταν επιλέγετε ένα νέο μπουφάν για να εμπλουτίσετε τις επιλογές σας στο καθημερινό και πιο επίσημο ντύσιμο, είναι απαραίτητο να έχετε κατά νου ορισμένες παραμέτρους, που θα σας βοηθήσουν να επιλέξετε το καλύτερο για τις ανάγκες σας.

Ένα μπουφάν δηλαδή, που σας εντυπωσιάζει και επιδιώκετε να το αποκτήσετε, χρειάζεται προτού προχωρήσετε στην αγορά του να σκεφτείτε σε ποιες περιστάσεις πρόκειται να σας εξυπηρετήσει.

Διότι το μάκρος, η γραμμή, το υλικό κατασκευής και εν γένει το ύφος κάθε μπουφάν μπορεί να μην θεωρείται κατάλληλο για όλες τις εμφανίσεις που θέλετε να κάνετε, φορώντας το.

Γι αυτό λοιπόν, όταν επιλέγετε μπουφάν είναι σημαντικό να έχετε καταγράψει νοητά τις ανάγκες που έχουν προκύψει αυτή τη σεζόν, είτε προορίζεται να το φορέσετε για καθημερινό είτε για για βράδυ.

Δείτε παρακάτω όσα χρειάζεται να προσέξετε προτού επιλέξετε ένα νέο μπουφάν και ποια είναι τα κορυφαία μπουφάν της σεζόν, που φοριούνται ποικιλοτρόπως και καλύπτουν τις επιταγές της χειμερινής γυναικείας ένδυσης.

Τι χρειάζετε να προσέχετε όταν επιλέγετε ένα νέο μπουφάν

Το ιδανικό μπουφάν για κάθε ώρα της ημέρας είναι αυτό που σας κάνει να νιώθετε άνεση και ζεστασιά, ακόμα και όταν οι καιρικές συνθήκες είναι ιδιαίτερα ψυχρές.

Η επιλογή του μπουφάν προφανώς εξαρτάται από το προσωπικό σας γούστο αλλά και από το ύφος που επιδιώκετε να αποπνέει, ώστε να ταιριάζει στις περιστάσεις που σκοπεύετε να το φορέσετε.

Αν θέλετε να αποκτήσετε ένα μπουφάν για κάθε μέρα, δώστε ιδιαίτερη προσοχή στο εξωτερικό ύφασμα, την επένδυση και τις χρήσιμες λεπτομέρειες, όπως είναι οι τσέπες και η κουκούλα.

Το αδιάβροχο εξωτερικό ύφασμα είναι σημαντικό αν θέλετε να το φοράτε στις μετακινήσεις από και προς την εργασία σας, ή και τις πρωινές και απογευματινές βόλτες, ώστε να νιώθετε προστατευμένη ακόμα και αν ξεκινήσει να βρέχει. 

Αν αναζητάτε ένα μπουφάν για να σας συνοδεύει σε βραδινές εμφανίσεις, τότε είναι απαραίτητο να εστιάσετε στο στιλ και τις λεπτομέρειες που το συμπληρώνουν.

Και αυτό γιατί, ένα μπουφάν με ξεχωριστή εμφάνιση μπορεί να αναδείξει κάθε βραδινό outfit και θα σας εξυπηρετήσει πολύ ειδικά αν στο εσωτερικό του διαθέτει απαλή και ζεστή επένδυση. 

Τα must have μπουφάν για τη φετινή σεζόν

PHOTO 1 IN 1

Το μπουφάν σε στιλ παρκά (αριστερά στην εικόνα) είναι ιδανικό για κάθε ώρα της ημέρας και διαθέτει γούνινη επένδυση για να εξασφαλίζει προστασία από τον χειμερινό καιρό. Το αδιάβροχο μπουφάν με κουκούλα (δεξιά στην εικόνα) σάς εξυπηρετεί ιδιαίτερα όταν ο καιρός είναι κρύος ή βροχερός, χάρη στην επένδυσή του από υαλοβάμβακα.

PHOTO 2 IN 1

Το στιλάτο μπουφάν Miss Pinky με γούνινη κουκούλα (αριστερά στην εικόνα) είναι κατάλληλο για εμφανίσεις από το πρωί ως το βράδυ και είναι ιδανικό για τις ημέρες που επικρατεί πολύ κρύο. Αν όμως, επιδιώκετε να αποκτήσετε ένα πραγματικά ξεχωριστό που ναι ενδείκνυται και για βραδινές εμφανίσεις, επιλέξτε το αμάνικο μπουφάν με συνθετική γούνα εξαιρετικής ποιότητας για να προσφέρετε ιδιαίτερο στιλ στο look σας.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69