tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Πώς να αποκτήσετε άψογο στιλ με ένα λευκό πουκάμισο

Ακόμη και ο περιορισμός των κοινωνικών συναναστροφών μας και η αύξηση του χρόνου που περνάτε στο σπίτι σας αυτόν τον δύσκολο και σίγουρα ιδιαίτερο Χειμώνα, δεν μπορεί να σας αποτρέψει από το να το φορέσετε είτε στην εργασία σας, είτε ακόμη και σε μια από τις λίγες επαφές σας με αγαπημένα και συγγενικά σας πρόσωπα.

Ο λόγος αφορά (ποιο άλλο;) το διαχρονικά αγαπημένο μας λευκό πουκάμισο και για την ακρίβεια τα σίγουρα περισσότερα από 2 ή και 3 που οι περισσότεροι και οι περισσότερες έχουν στις ντουλάπες τους.

Και... γιατί το λευκό πουκάμισο ήταν, είναι και θα είναι για πάντα μέσα στις δεδομένες επιλογές σας; Επειδή έχει τη μοναδική ικανότητα να βγάζει όλους και όλες με τη μέγιστη αξιοπρέπεια.... ασπροπρόσωπους (!) σε κάθε περίπτωση και σε κάθε περίσταση.

Μπορεί και το κάνει αυτό, όχι διαδικαστικά, όχι διεκπεραιωτικά, αλλά πάντα δίνοντας στιλ και πάντα δημιουργώντας τις συνθήκες να το συνδυάσετε με τα περισσότερα από τα υπόλοιπα ρούχα αλλά και τα υποδήματα σας.

Αποτελεί δεδομένο ότι, παρά τους δραστικούς περιορισμούς στις μετακινήσεις, στις εξόδους και στις επαφές σας με φίλους, γνωστούς, ακόμη και συνεργάτες, στο πλαίσιο της επαγγελματικής ζωής που συνεχίζεται έστω και «ασθμαίνοντας», η ανάγκη θα τα φέρει για να... φορέσετε και φέτος ένα ή και περισσότερα από τα αγαπημένα σας λευκά πουκάμισα. 

Φυσικά, λευκό πουκάμισο φορέσατε και το καλοκαίρι, εκτός αν είσαστε μέσα στις ελάχιστες εξαιρέσεις, αλλά τώρα, με τη θερμοκρασία να μειώνεται, θα επιλέξετε αυτά που έχουν το ανάλογο ύφασμα για να σας «αγκαλιάσουν» όσο ζεστά χρειάζεστε.

Με ένα απλό τζιν ή σε συνδυασμό με το πιο ακριβό κουστούμι, το λευκό πουκάμισο ταιριάζει ιδανικά, αρμονικά, τόσο με τις πιο «comme il faut» επιλογές σας, όσο και με τις πιο ξέγνοιαστες, στιγμές σας. Θα βρεθεί μέσα στις επιλογές που θα περάσουν τις δύσκολες ημέρες του καθιερωμένου, πλέον, «lockdown» όσο, όμως και μετά. Στις περιόδους που θα αρθούν αρκετά μέτρα και πάλι θα πρέπει με στιλ και... αποστάσεις, να κινηθείτε στην αγορά, να δείτε μετά από καιρό έναν φίλο ή μια φίλη.

Είτε σε αυτές τις συναντήσεις επιλέξετε ένα χαλαρό ντύσιμο, είτε πιο επίσημο, το λευκό πουκάμισο μπορεί να είναι εκεί και παρά το γεγονός ότι θεωρείται -και είναι- κλασικό, πάντα δίνει στιλ.

Ποιος μπορεί να ξεχάσει τον Μίκι Ρουρκ και την Κιμ Μπέισιντζερ, στην αξέχαστη και μια από τις κορυφαίες του είδους της ταινίας, «9  ½ εβδομάδες», όπου το λευκό πουκάμισο είχε τον κατάλληλο ρόλο για να αποδείξει, ξανά, ότι μπορεί πάντα να δίνει στιλ, όχι παρωχημένο αλλά, με έναν μαγικό τρόπο, πάντα φρέσκο και ιδανικά κομψό.

Ειδικά στην ταινία αυτή, η αντίφαση που καλείται να «πρωταγωνιστήσει» το λευκό πουκάμισο παίρνει βραβείο Όσκαρ! Από τη μια πλευρά, ο Μίκι Ρουρκ με το λευκό πουκάμισο, με ένα από τα πιο ακριβά κοστούμια του, να κεντρίζει το βλέμμα της Κ. Μπέισιντζερ που, χωρίς πολλά «πρέπει», να το συνδυάζει με ένα καπέλο και μια καμπαρντίνα, αφήνοντας εποχή στη «μεγάλη οθόνη».

Δεν είναι τυχαίο ότι κάθε φορά που φοράτε το αγαπημένο λευκό πουκάμισο σας, ποτέ δεν έχετε νιώσει απογοήτευση κοιτάζοντας στον καθρέπτη. Έχει το στιλ του!!

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69