tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Με ένα κλικ στην ιστοσελίδα polimeris.gr βρίσκεις το ακίνητο που αναζητάς

Στην ιστοσελίδα του κτηματομεσιτικού γραφείου ΠΟΛΥΜΕΡΗΣ Real Estate [polimeris.gr] με ένα κλικ βρίσκεις το ακίνητο που αναζητάς.

Κατοικίες (διαμερίσματα, μονοκατοικίες, μεζονέτες, βίλες), επαγγελματικοί χώροι (καταστήματα, γραφεία) και αξιοποιήσιμη γη (οικόπεδα, αγροτεμάχια) στον Νομό Ημαθίας αλλά και σε άλλες περιοχές της Ελλάδος (Πιερία, Λάρισα, Θεσσαλονίκη, Μαγνησία, Καβάλα, Φωκίδα, Χαλκιδική κ.α.).

Αν πάλι δεν βρεις αυτό που αναζητάς, συμπλήρωσε την φόρμα ζήτησης και το κτηματομεσιτικό γραφείο ΠΟΛΥΜΕΡΗΣ Real Estate θα το αναλάβει άμεσα.

Επιπλέον, με ένα κλικ μπορείς να συμπληρώσεις την αίτηση ανάθεσης για το δικό σου ακίνητο, για την άμεση πώληση ή ενοικίασή του.

Το γραφείο αναλαμβάνει:

Αγοραπωλησίες - Μισθώσεις - Εκδόσεις στεγαστικών δανείων – Ασφάλειες (αυτοκινήτου, μηχάνης, σκάφους, πυρός, ζωής) - Αεροφωτογραφήσεις – Αεροβιντεοσκοπήσεις ακινήτου

ΠΟΛΥΜΕΡΗΣ ΜΕΣΙΤΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ

Τηλ: 2331072011, 2331072012

Κιν: 6972304654

https://www.polimeris.gr/

E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Πιερίων 25, Βέροια

 

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69