tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

 didactica

access ban20

pistofidis ban1

Κατά των συγχωνεύσεων τμημάτων στα σχολεία το Δημοτικό Συμβούλιο Βέροιας

Η εκπαιδευτική κοινότητα της Βέροιας ζήτησε την υποστήριξη του Δημοτικού Συμβουλίου για το θέμα των συγχωνεύσεων των τμημάτων στα σχολεία. Στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, το θέμα παρουσίασαν η πρόεδρος της ΕΛΜΕ Χαρά Αξούριστου, ο πρόεδρος του ΣΕΠΕ Παναγιώτης Χατζησάββας και η πρόεδρος της Ένωσης Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων Σοφία Καλτσίδου. Και οι τρεις εξέφρασαν τη διαφωνία τους με τις προτεινόμενες συγχωνεύσεις τμημάτων, προβάλλοντας τα προβλήματα που δημιουργούνται.

Ο δήμαρχος Κώστας Βοργιαζίδης ανακοίνωσε ότι η παράταξή του υποστηρίζει το σχέδιο ψηφίσματος που κατέθεσε η εκπαιδευτική κοινότητα, δείχνοντας στήριξη στις θέσεις τους.

Αντιθέτως, ο Κώστας Παλουκίδης δήλωσε την αντίθεσή του στις συγχωνεύσεις τμημάτων αλλά δήλωσε ότι διαφωεί στο να του υποδείξει η ΕΛΜΕ πώς θα πρέπει να διαμορφωθεί το ψήφισμα του Δημοτικού Συμβουλίου. Ζήτησε την εκπόνηση νέου ψηφίσματος αλλά δεν έγινε δεκτό.

Ο Θεόφιλος Κορωνάς εξέφρασε τη συμφωνία του με το σχέδιο ψηφίσματος, επισημαίνοντας τη συμφωνία του με τις απόψεις της εκπαιδευτικής κοινότητας.

Το ψήφισμα τελικά εγκρίθηκε κατά πλειοψηφία, με την παράταξη του Κώστα Παλουκίδη να ψηφίζει αρνητικά.

 

methodos orizontio

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

meta morfo22

protonio ban egraf

kyriazis

savantidou ban

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69