tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

 didactica

access ban20

pistofidis ban1

Ελλείψεις σχολικών υλικών: Αντιπαράθεση και λύσεις στο Δημοτικό Συμβούλιο Βέροιας

Στην προ ημερησίας διάταξης συζήτηση του Δημοτικού Συμβουλίου Βέροιας, ο Θεόφιλος Κορωνάς κατήγγειλε σοβαρές ελλείψεις αναλώσιμων υλικών και προβλήματα στα δίκτυα των σχολείων. Ο κ. Κορωνάς ζήτησε σαφείς απαντήσεις για το πότε θα πραγματοποιηθούν οι απαραίτητες προμήθειες.

Ο αντιδήμαρχος Οικονομικών, Κώστας Βασιλειάδης, απάντησε ότι από τον Μάρτιο είχε ζητηθεί από τα σχολεία να καταγράψουν τις ανάγκες τους. Ωστόσο, όπως εξήγησε, τον Αύγουστο εκδόθηκαν πολλές διευκρινιστικές εγκύκλιοι που απαιτούσαν επιπλέον μελέτη, κάτι που καθυστέρησε τη διαδικασία.

Ο αντιδήμαρχος Παιδείας, Ηλίας Τσιφλίδης, ανέφερε ότι η καταγραφή των αναγκών ολοκληρώθηκε τον Ιούνιο, αλλά οι νέες εγκύκλιοι του Αυγούστου δημιούργησαν ένα καινούργιο λειτουργικό περιβάλλον, με αποτέλεσμα να παρατηρηθούν επιπλέον προβλήματα.

Ο δήμαρχος Βέροιας, απαντώντας, ενημέρωσε ότι στις 12 Σεπτεμβρίου ελήφθη απόφαση για τη διενέργεια διαγωνισμού για την κάλυψη των αναγκών του 2025. Για τους υπόλοιπους μήνες του 2024, αποφασίστηκε η πραγματοποίηση προμηθειών μέσω απευθείας ανάθεσης, προκειμένου να αντιμετωπιστούν άμεσα οι τρέχουσες ανάγκες.

methodos orizontio

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

meta morfo22

protonio ban egraf

kyriazis

savantidou ban

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69