tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

 didactica

access ban20

pistofidis ban1

Παράνομη χωματερή στο Σέλι κατήγγειλε ο Παλουκίδης - Χώρος υλικού οδοποιίας κι όχι χωματερή απάντησε ο δήμαρχος

Στη διάρκεια του Δημοτικού Συμβουλίου Βέροιας, έντονη αντιπαράθεση προκλήθηκε σχετικά με τις εξελίξεις στο Σέλι. Ο επικεφαλής της μειοψηφίας, Κώστας Παλουκίδης, κατήγγειλε τη δημιουργία παράνομης χωματερής μετά την ολοκλήρωση του έργου ασφαλτόστρωσης στην περιοχή.

Απαντώντας, ο δήμαρχος Κώστας Βοργιαζίδης εξήγησε ότι στο Σέλι δεν υπάρχει τέτοια χωματερή και πρόσθεσε ότι ο δήμος είχε ζητήσει από τον εργολάβο να αφήσει μικρή ποσότητα τριμμένης ασφάλτου, την οποία προορίζουν για έργα οδοποιίας. Διευκρίνισε ότι η άσφαλτος βρίσκεται σε ιδιωτικό χώρο και δεν συνιστά παράνομη ενέργεια.

 Ο αντιδήμαρχος Άρης Λαζαρίδης υποστήριξε επίσης ότι το έργο στο Σέλι υπήρξε εξαιρετικό, τονίζοντας πως η περιοχή έχει αλλάξει φυσιογνωμία προς το καλύτερο, εξυπηρετώντας τους πολίτες και αναβαθμίζοντας την τοπική κοινότητα.

Ο Κώστας Παλουκίδης έθεσε επίσης ερωτήματα σχετικά με την τοποθέτηση πινακίδων που αναφέρονται σε έργα από την εποχή προηγούμενου δημάρχου, 20 χρόνια πριν. Ο δήμαρχος απάντησε ότι δεν υπάρχει καμία απόφαση Δημοτικού Συμβουλίου για την τοποθέτηση τέτοιων πινακίδων.

methodos orizontio

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

meta morfo22

protonio ban egraf

ΜΙΜΗΣ ΚΟΓΙΑΣ

kyriazis

savantidou ban

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69