tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

 didactica

access ban20

pistofidis ban1

Δήμαρχος Βέροιας: Απαραίτητη η συνέχιση του Προγράμματος Ανέργων 55-67

Σε προ ημερησίας διάταξης συζήτηση του Δημοτικού Συμβουλίου Βέροιας, ο δήμαρχος της πόλης, Κώστας Βοργιαζίδης, αναφέρθηκε στη σημασία του επιδοτούμενου προγράμματος για ανέργους ηλικίας 55 έως 67 ετών.

Ο δήμαρχος τόνισε ότι το συγκεκριμένο πρόγραμμα αποτελεί σημαντική οικονομική ανάσα για τους εργαζόμενους αυτής της ηλικιακής ομάδας, οι οποίοι αντιμετωπίζουν αυξημένες δυσκολίες στην εξεύρεση εργασίας.

Επιπλέον, ο κ. Βοργιαζίδης υπογράμμισε τη χρησιμότητα του προγράμματος και για τους δήμους, καθώς πολλοί εξ αυτών υποφέρουν από έλλειψη προσωπικού, και τέτοια προγράμματα βοηθούν στην αντιμετώπιση αυτής της υποστελέχωσης.

Ωστόσο, εξέφρασε προβληματισμό σχετικά με τις δηλώσεις της κυβέρνησης. Αν και η κυβέρνηση ισχυρίζεται ότι δεν έχει καταργήσει το πρόγραμμα, η ίδια ανακοίνωσε ότι οι θέσεις που προβλέφθηκαν έχουν ήδη καλυφθεί, δημιουργώντας αβεβαιότητα για τη συνέχιση του προγράμματος.

Ο δήμαρχος κατέληξε ότι θα καταβληθεί προσπάθεια για να ανατραπεί αυτή η εξέλιξη, προαναγγέλλοντας συνάντηση των εκπροσώπων των Οργανισμών Τοπικής Αυτοδιοίκησης (ΟΤΑ) με τον Πρωθυπουργό, με στόχο να επιλυθεί το ζήτημα προς όφελος των πολιτών και των δήμων.

methodos orizontio

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

meta morfo22

protonio ban egraf

ΜΙΜΗΣ ΚΟΓΙΑΣ

kyriazis

savantidou ban

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69