BANNER ME POS 987x100px

tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

pistofidis ban1

Διαμάντης: Ενημέρωση για την πορεία κατασκευής αποχετευτικών δικτύων στον Δήμο Βέροιας

Στη χθεσινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Βέροιας, ο πρόεδρος της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης και Αποχέτευσης (ΔΕΥΑ) Βέροιας, Στέργιος Διαμάντης, παρείχε αναλυτική ενημέρωση για την πρόοδο των έργων αποχετευτικών δικτύων που υλοποιούνται στην περιοχή.

Ο κ. Διαμάντης ανέφερε ότι οι εργασίες προχωρούν απρόσκοπτα στις κοινότητες Λυκογιάννης, Νικομήδειας, Κουλούρας και Αγίου Γεωργίου. Τα έργα σε αυτές τις περιοχές εξελίσσονται σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα, χωρίς να έχουν ανακύψει σημαντικά προβλήματα. Αυτή η πρόοδος υποδηλώνει ότι οι στόχοι για την κατασκευή των αποχετευτικών υποδομών στις συγκεκριμένες περιοχές είναι σε καλό δρόμο.

Ιδιαίτερη αναφορά έγινε στην κατάσταση του έργου στην Βεργίνα, το οποίο αναμένεται να ολοκληρωθεί σύντομα. Ο πρόεδρος της ΔΕΥΑ Βέροιας ανέφερε ότι ο ανάδοχος έχει ήδη λάβει τα απαιτούμενα κονδύλια για τη συνέχιση των εργασιών και, μετά την ολοκλήρωση των θερινών διακοπών, το έργο θα συνεχιστεί και αναμένεται να ολοκληρωθεί χωρίς περαιτέρω καθυστερήσεις.

Επιπλέον, προχωρά η κατασκευή βιολογικών καθαρισμών για τα αποχετευτικά δίκτυα των περιοχών Βεργίνας, Παλατιτσίων και Αγίου Γεωργίου. 

Κλείνοντας, ο κ. Διαμάντης δήλωσε ότι η ΔΕΥΑ Βέροιας είναι σε ετοιμότητα να ανταποκριθεί σε νέες προκλήσεις. Όταν ανοίξουν νέα προγράμματα χρηματοδότησης, η επιχείρηση θα εντάξει και νέα έργα προκειμένου να συνεχίσει την αναβάθμιση των υποδομών και να βελτιώσει τις υπηρεσίες που προσφέρει στους πολίτες.

methodos orizontio

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

meta morfo22

protonio ban egraf

kyriazis

savantidou ban

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69