tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

 didactica

access ban20

pistofidis ban1

super course

Λαζαρίδης: Οι τελευταίες εξελίξεις για την ανάπλαση στην Βεργίνα και το αρδευτικό στην Χαράδρα

Στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Βέροιας, ο Αντιδήμαρχος Άρης Λαζαρίδης παρουσίασε τις τελευταίες εξελίξεις για δύο σημαντικά έργα του δήμου, απαντώντας σε ερωτήσεις των δημοτικών συμβούλων Γιώργου Μαλούτα και Ευθύμη Τρίγκα.

Ανάπλαση Βεργίνας

Ο Γιώργος Μαλούτας ρώτησε για την πρόοδο της ανάπλασης στην περιοχή της Βεργίνας. Ο κ. Λαζαρίδης ανέφερε ότι το έργο θα ξεκινήσει τον Σεπτέμβριο. Σύμφωνα με τον αντιδήμαρχο, έχει ήδη αναδειχθεί ανάδοχος του έργου, ενώ αυτή την περίοδο η αρχαιολογία ολοκληρώνει τις προσλήψεις για το ερευνητικό έργο. Επιπλέον, ο ΔΕΔΗΕ ολοκληρώνει τη μελέτη για την υπογειοποίηση του δικτύου ηλεκτρισμού.

Αρδευτικό Σύστημα Χαράδρας

Αναφορικά με το αρδευτικό σύστημα στην περιοχή Χαράδρα, ο Ευθύμης Τρίγκας ζήτησε ενημέρωση για την κατάσταση του έργου. Ο Άρης Λαζαρίδης εξήγησε ότι η καθυστέρηση οφείλεται στην αποτυχία της πρώτης εργολαβίας. Κατά την κατασκευή της λιμνοδεξαμενής υπήρξε ολίσθηση πρανών, γεγονός που οδήγησε στην ανάγκη νέας μελέτης και νέας εργολαβίας. Το έργο έχει ολοκληρωθεί και αυτή τη στιγμή πραγματοποιούνται δοκιμές. Παρά κάποια προβλήματα που έχουν παρουσιαστεί, ο κ. Λαζαρίδης εκτίμησε ότι εντός του επόμενου διμήνου τα ζητήματα θα έχουν επιλυθεί και το έργο θα παραδοθεί προς χρήση.

methodos orizontio

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

meta morfo22

protonio ban egraf

ΜΙΜΗΣ ΚΟΓΙΑΣ

kyriazis

savantidou ban

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69