tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

 didactica

access ban20

pistofidis ban1

super course

Ένταση στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Βέροιας για τη διαχείριση άδειων συσκευασιών φυτοφαρμάκων

Έντονη συζήτηση προκάλεσε η συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Βέροιας, καθώς ο σύμβουλος της μειοψηφίας Χρήστος Μακρίδης προσπάθησε να φέρει σε δύσκολη θέση τον αντιδήμαρχο Βασίλη Παπαδόπουλο. Ο κ. Μακρίδης έθεσε το θέμα της παράνομης απόθεσης άδειων συσκευασιών φυτοφαρμάκων σε σημεία όπου γεμίζουν νερό τα βυτία ραντίσματος, επικαλούμενος τη νομοθεσία.

Διαβάζοντας συγκεκριμένα αποσπάσματα από τη νομοθεσία, ο κ. Μακρίδης επεδίωξε να προκαλέσει τον κ. Παπαδόπουλο, δίνοντας συγχαρητήρια σε αντιδήμαρχο άλλου δήμου για την καλύτερη διαχείριση του θέματος. Ο κ. Παπαδόπουλος, όμως, αντέδρασε άμεσα, τονίζοντας ότι στα κείμενα που διάβασε ο κ. Μακρίδης, δεν αναφέρεται πουθενά ότι η διαχείριση των άδειων συσκευασιών φυτοφαρμάκων είναι αρμοδιότητα του δήμου. 

Ο δήμαρχος και ο κ. Παπαδόπουλος υπογράμμισαν ότι η συγκέντρωση των άδειων συσκευασιών δεν εμπίπτει στην ευθύνη των δήμων.

Σε ερώτηση που τέθηκε γιατί, σε ορισμένες περιπτώσεις, ο δήμος παρεμβαίνει για την απομάκρυνση των άδειων συσκευασιών. Ο δήμαρχος απάντησε ότι οι παρεμβάσεις αυτές γίνονται περιστασιακά, όταν οι άδειες συσκευασίες συσσωρεύονται σε τέτοιο βαθμό που δημιουργούν σοβαρά προβλήματα υγιεινής και αισθητικής, σχηματίζοντας κυριολεκτικά "βουνά".

methodos orizontio

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

meta morfo22

protonio ban egraf

ΜΙΜΗΣ ΚΟΓΙΑΣ

kyriazis

savantidou ban

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69